Friday, January 6

Germany day 4 New Year's Eve

DAY 4

Meie aastavahetus möödus lõbusalt Maarja ja Brett'i juures, alguses (päeval) olime niisama, aastavahetuse "eelroogaks" oli lasanje (nommnomm Garfield).

Aastat võtsime vastu kolm korda. Esimesed raketid paugutasime eestlaste auks, helistasime-messisime sõpradele/vanematele, tähistasime edasi, võtsime uue aasta vastu Saksamaal ja hiljem, viimaks, tõstsime pokaalid inglaste auks, samal ajal telekast vaadates võimast tuleshowd London Eye juures.

 Ooops!!
 Meespere battlefield'i mängimas
Meie SUPERKOKK!
Natuke tudune vist :)
 Our party food
 Sellepärast mulle öökullid meeldivadki :)
 Brett'i ema
 Brett pani mulle nurka eraldi tooli, et ma klaasi laua nurgale ei jätaks (sest seal tegi Tõnu kokteile)
Brett&Maanu musuhoos
 Rob&Helen tantsuhoos
 750 kokteili ja sussid püsti!
 Energiajook

Veel täna võib soovida imelist uut aastat! Tulgu see mälestuste- ja kogemusterohke! Ma ei ole endale kindlaid eesmärke veel paika pannud, aga kindlasti kirjutan ma need enda jaoks jooksvalt üles ja täiendan listi terve aasta. :)

Ma pole just hea aasta kokkuvõtja samuti... kui loen teiste blogisid piltide ja meenutustega möödunud aastast, siis on imetlev, kuidas nad kõike seda mäletavad. Ehk loetakse vanu sissekandeid või märkmike? Muidugi suuremaid ja õnnestunumaid hetki mäletan, aga ei taha kokkuvõtet just sellepärast teha, et ehk ei meenu kohe kõik. Heh, ma vahel ei suuda isegi meenutada kuu aja taguseid tegevusi ja siis võtan oma märkmiku lahti ning voilaa - kui tänulik ma talle küll olen!

No comments:

Post a Comment