Monday, September 30

Pilk esimesele blogijate üritusele ♥


Olin väga meelitatud, et sain kutse Eesti esimesele blogijate üritusele! Eriti hea meel oli mul selle üle, et nägin kõiki toredaid ja veel toredamaid blogijaid, keda juba pikka aega jälginud olen. Selline mõnus ärevus oli sees, justkui läheks enda lemmikstaaridega kohtuma! :) 

Olin natukene kurb ehk sellepärast, et tavaliselt ei suuda ma väga väikestes ruumides eriti kaua olla (sest mul hakkab meeletult palav ja ma ei saa hingata) ja seetõttu ei jõudnud ma paljudega rääkida ja püüdsin selle asemel kusagil nurgas õhku... Sellepärast ma Liina ehk alguses natuke kahtlev olingi ja ei teadnud, kas tulen... Aga mul on väga hea meel, et siiski otsustasin minna! Ja küll järgmine kord jõuab kõigiga pikemalt rääkida!

Liina ja Grete suutsid nii oma olemusega kui ka väikeste vahepaladega kogu selle õhtu nii vahetult siiraks muuta ja kõik blogijad olid nii armsad, et oeh... ♥ Olen ikka nii õnnelik, et meil Eestis selline pisike blogijate "kommuun" tekkimas on ja ma ei jõua ära oodata järgmist kohtumist!

 Eriti mõnus goodiebag! Kui me mu põllepilte tegime, siis võtsin ühtlasi selle koti ka näppu :)
Koti sisu (Happy Socks'id on ainult puudu, aga üleval on üpris kelmikas pilt nendest):

Wednesday, September 25

Kadri Kruusi värske käekottide kollektsioon


Mul oli au veeta enda kolmapäeva õhtu kohvikus Komeet, kus toimus nahadisainer Kadri Kruusi värske käekottide kollektsiooni esitlus. Lihtsalt vapustav, mida see naine oma kätega valmistab - respekt! Kui ma pärast neid käekotte riiulist lähemalt uurisin ja neid käes hoidsin, tundsin, kui palju Kadri neisse panustanud on. Eks isetegija hindab ikka teise isetegija tööd. :)

Pärast kollektsiooni esitlust otsisime sõbrannaga hea vaikse koha ja õppisime sushide saatel tema reedeseks eksamiks. You can do it! ♥

Ja muidugi oli täiega vahva jälle näha Liisi ja Angeelikat, kellega blogijate üritusel jõudsime vaid pilke vahetada. Täna saime pikemalt rääkida ja oh, kui vahvad meie blogiinimesed ikka on!

 Armas Grete :)
Kadri Kruus
 Minu lemmikuks osutus see käekott
 Stiilne Britta :)
 Goodiebag :)
 Tegime sõbrannaga vahetust, ripsmeka andsin talle ja BB-kreemi sain endale :)

Tuesday, September 24

Sandrelle aprons :: Kingitus lugejatele


Olen juba kaua aega endale üht lahedat põlle igatsenud ja kuna ma seda poodidest ei leidnud (ja polnud ka mahti tellida), siis otsusasin ise teha. Ma ei tahtnud tavalist lillelist põlle ja mõtlesin värvidega, pärlitega ja pitsiga katsetada ning valmis nokitseda midagi sellist, mida näiteks poest osta ei saaks.

Ja enne, kui selle põlle üldse valmis sain, rääkisin mõnele lähedasele, et ma tahaksin teha rohkem, kui ühe põlle. Ja tahaksin teha rohkematele, kui ainult iseendale. Mõnele pakkus see idee muhelemisainet (sest no, "põll" on ju omaette kentsakas sõna), teised aga kiitsid selle heaks.

Aga tänu innustusele ja heaskiidule ongi mul käsil üks uus projekt "Sandrelle aprons". Juba järgmisest nädalast häälestan ennast taas õmblemise lainele ja proovin välja mõelda veel lahedamad disainid. Loodan, et see uus teekond saab olema põnev ja püüan kõige muu kõrvalt leida aega, et enda väike unistus täide viia. ♥

Kuna see esimene türkiissinine põll on mulle nii armas ja ka teie olete mulle nii armsad, siis mõtlesin selle põlle hoopis teile kinkida! :)

KINGILOOSIS OSALEMISEKS:
 ♥ Jäta selle pildi alla enda nimi ja meiliaadress, et saaksin Sinuga hiljem ühendust võtta
 ♥ Vajuta "Like" minu verivärskele facebooki fännilehele SIIN!

Muhedat osalemist, kingiloos lõpeb 8. oktoobril!

Tuesday, September 17

Tips & Tricks ♥


Selline lihtne nipp tänasesse õhtusse! Olen kõik totsikud viimaste aastate jooksul niimodi katki lõiganud ja oi, kui hea tunne pärast on, et kõik kreemid ilusti lõpuni kasutasin ning midagi minema ei visanud. :) 

Monday, September 16

New bag from Hippster


Sain paar päeva tagasi kätte enda Hippsterist tellitud käekoti ja kuna see kott on nii sümpa, siis olin juba algusest peale kindel, et pean teiega ka pilte jagama!

Mu sõbranna soetas endale sealt ühe laheda Zaraliku suure käekoti ja et see nägi nii hea välja, et otsustasin ka endale ühe koti valida. Kuigi mulle nii meeldivad sellised klassikaliselt suured ja elegantsed kotid, otsustasin elektrisinise "Smile tote" kasuks... sest lihtsalt need Zaralikud kotid kõnnivad mulle iga päev tänaval vastu ning tahtsin midagi julgemat katsetada.

Sellel kodulehel osad käekotid kohe olemas ja tänu sellele sain paki paari päevaga kätte, aga mõndasid kohapeal ei ole ning tahavad tellimist. 

 ... ja wishlisti jäävad hetkel need