Monday, November 25

Anne & Stiili iluhitid :: Galaõhtu Lennusadamas


Jõudsin veidi aega tagasi Anne & Stiili ilulemmikute galaõhtult ja kuigi olen üpriski väsinud, tahtsin kõik värsked emotsioonid juba täna kirja panna!

Anne & Stiili toimekas žürii testis juba neljandat aastat järjest tohutul hulgal ilutooteid ja valis nende seast välja need 'kõikse' paremad tooted. Kindlasti olete poes erinevatel toodetel näinud ka ilulemmikute kleebiseid (nagu ülemisel pildil näha) ja kõik need märgetega tooted ongi alati žürii poolt testitud, katsetatud & heaks kiidetud. Ja ilugalal pärjatigi erinevate ilukategooriate (nt näohooldus, päikesetooted, parfüümid) võitjad ning lisaks valiti välja Anne & Stiili Aasta Naine ja Ilulooja (tulemused üsna pea nende kodulehel ja muidugi detsembrikuu ajakirjas).

Galaõhtu toimus Lennusadamas! Ja stiiliks oli Titanic & 20ndad! Nii lahe kombo! Kift oli näha, kuidas nii paljud külalised stiilikast osa võtsid ja eriti kenad välja nägid. Et mina ja teine praktikant Helen jagasime kõigile pidulistele goodiebag'e, siis pidime sarnaselt riietuma ja otsustasime flapper-girl stiili kasuks. Kuna Helenil oli outfit põhimõtteliselt kodustest saadustest koos, püüdsin leida tema riietusele midagi võimalikult vastavalt... mööda erinevaid laenutusi tuhlates aga selgus, et igal pool on vaid mustad narmaskleidid, seega leppisime kokku, et tema on hele ja mina tume flapper-girl. Aga mõtlesin enda kostüümileidmisest ja laenutustest eraldi postituse kirjutada, nii et kostüümuvalikul ma pikemalt ei peatuks. :)

Igastahes, minul oli ülitore õhtu ja galalt lahkudes olid taskud positiivsetest tunnetest pungil! All veidi pilte ja lisaks mõned selgitused. :) ♥


Uuh, kui hea tunne!
Goodiebag'i rikkalik sisu! 
 20ndate look'i loomiseks kasutasin selliseid tooteid...

Katsetasin bob'i. Jah, korralik katsumus. Helen oli nii tubli ja kohendas igal hetkel mu soengut ning üldse... lokitas, krunnitas ja punnitas. Aga tahtsin nii väga teemas püsida ja 20ndatele iseloomulikku lühikest soengut kanda. Ja taipasin, et lühike soeng ei sobi mulle ikka üldse - tundsin ennast nii veidralt. Pikad juuksed on ikka minu teema! Kuid vahel on sellised katsetamised põnevad ja kuna ♥ stiilikaid, siis olen kõigeks valmis.



Wednesday, November 20

DIY :: Suhkru & mee kehakoorija


Hakkasin enne pessu minemist endale kehakoorijat kokku miksima ja mõtlesin, et hei, miks ei võiks "protsessi" käigus ka paar pilti jäädvustada? See mee ja suhkru kehakoorija on küll imelihtne nipp, aga äkki on veel kellelegi inspiratsiooniks.

Seniks jälgige pildimängu ja kõigile soovin nagu ikka - pehmet und! ♥


Ja meega võib end turgutada ka seespidiselt! ;) Armastan rohelist teed ja et olen hetkel veidi tõbine, siis mesi tee sees kulub marjaks ära!

Tuesday, November 19

Blondist punaseks :: Miks & Kuidas?



Kuna te nii tublisti vajutasite "high-five" nupukest, siis ma enam ei venita selle juustepostitusega ja kirjutan lõpuks täpsemalt enda "transformeerumisest"! :D

Umbes kuu aega tagasi tegin üpriski julge sammu ja lasin enda juuksed üle öö punaseks värvida... Väljend "üle öö" sobib siia konteksti väga hästi, sest tõepoolest, ühel hetkel mõtlesin, et võiksin juustel midagi eriti vinget proovida ja teisel hetkel olingi juba juuksuris.

Ma täpselt isegi ei mäleta, kust mul järsku selline stiilimuutuse istu tuli. Mul käis peast mingi klõks läbi ja tundsin, et vot, seda hetkel vajangi. Olen senini väga üllatunud, sest ma pole kunagi enda juustega midagi nii julget teinud, alati olen hästi ettevaatlik ja suhteliselt ühesuguse soenguga olnud. Ja kuigi blond oli ilus, ei tahtnud ma enam lihtsalt ilus olla... tahtsin mingit omapära ka enda välimusse.

Kindlasti inspireeris mind Daniele Owen, kelle stiili läbi instagrami alati imetlenud olen ja kelle karisma mulle hirmsasti meeldib. Pealegi, olen alati tundnud, et meil on mingis mõttes palju sarnast. Ta ei karda silmapaistvalt riietuda, ta armastab kombineerida nii värve kui must-valget riietust, kannab massiivseid ehteid, eelistab pigem kulda, on ülevoolava iseloomuga, naerab südamest, on jumekas, loominguline ja tark ning kõige tipuks kaunis naine ja suurepärase lauluhäälega. Võiksin temast veel pikemalt kirjutada, aga ta on ühtekokku nii suurepärane kombo, et kindlasti mõjutas mingil määral ka tema juuksevärv minu otsust.

Enda värvimuutusest ei rääkinud ma mitte kellelegi. Teate, kui raske see oli. Tahtsin kõigile enda pöörasest mõttest rääkida, aga siiski püüdsin selle enda teada jätta. Ma lihtsalt ei tahtnud, et keegi minu illusiooni purustama hakkaks või meelt muuta prooviks. Sest kui sa ütled inimestele, et värvid homme juuksed punaseks, kujutavad nad ette üht väga koledat värvi sinu peas. Muidugi ka see lause, et "su värv ei jää kunagi selline, nagu pildil". Aga ma teadsin täpselt, et saan enda juuksurit usaldada ja ta leiab mulle täpselt sellise värvi, nagu ma tahan.

Olen juba mitmendat-mitmendat korda käinud Tallinnas sellises juuksurisalongis nagu Carolin (jälgige kindlasti nende fännikat). Sattusin sinna alguses voucheriga ja kuna mu sõbranna oli enne mind ka voucheriga seal käinud, siis teadsin, et päris riski peale välja ei lähe ja juuksed jäävad ikka pähe. :D Carolin ilusalongi pääseb tõeliselt hõlpsasti - tuled Väike-Paala trammipeatuses maha, kõnnid üle sebra ja oledki kohal. Pealegi, neil on nii head hinnad. Minu jaoks on väga oluline see, et ma pääseksin salongi ilma suurema vaevata ja ma ei pea maksma meeletut hinda (kuna mul nii pikad juuksed, siis Salon+ tõmbab kogu aeg hinge kinni). Veel, neil on seal nii mõnus atmosfäär - salong näeb nii kaunis välja ja tõeliselt hubane. Tunnen end seal alati nii hästi!

Kuid jah, juuksurisse läksin pilt kaasas (näitasin seda kollaažis kasutatud Daniele pilti). Veel meeldib mulle Carolin ilusalongi juures see, et juuksur Karin on alati valmis kaasa minema minu hullustega ja kui ütlesin, et tahaksin sellist värvi, ütles ta kohe, et teeme ära. Tihti püüavad juuksurid mind ümber veenda (näiteks ütlevad, et ärme tee nüüd nii või naa palju triipe), aga ta julgeb koos minuga katsetada.

Nii paljud on uurinud värvitooni kohta, aga ma tõesti ei oska öelda. Juuksur segas omavahel mitut punakat ja lillakat tooni ja saigi sellise tulemuse. Kui keegi tahab samasuguseid juukseid nagu mul, siis peate ilmselt sinna juuksurisalongi minema. :D Või siis lähete oma juuksuri juurde ja võtate pildi kaasa. :)

Ja kuigi mul on päris pikad juuksed, siis kogu värvimine läks mulle maksma vaid 35€. See on lihtsalt nii hea hind, sest Salon + küsis juba juuste triibutamise eest ligi 60€. Nii et veel üks suur pluss, miks Carolin ilusalongi minna!

Mina olen oma värvimuutusega väga rahul ja olen nii õnnelik, et inimesed nii reaalis kui facebookis (ja ka blogis) on mind kiidusõnadega lihtsalt üle valanud. Teie toetus on südame nii soojaks teinud ja suur-suur kalli teile selle eest! Ma miskipärast ei uskunud, et selline värvimuutus nii paljudele meeldida võiks. :)

Ja pärast värvimist on iga uus päev omaette seiklus. Kui toonivaid maske kasutan, siis olen iga päev nagu uut värvi juba! :D Ühel päeval veidi punakam, teisel päeval hoopiski lillakam. Elu on palju põnevam nüüd! :D

Ma arvan, et nüüd sain kõik räägitud. :) Natukene allpool tuleb juttu ka sellest, missuguseid maske enda juustel kasutan. Ja kui tahaksite veel midagi täpsustuseks küsida, siis vastan neile alati heameelega!


Et hoida enda juustel sellist vahvat lillakas-punakat tooni, segan need kaks maski omavahel kokku. Pepperit müüakse nii Kaubamajas kui ka Tradehouse'is ja id HAIR colour bombi ostsin ilusalongist. Ma ei oska öelda, kas seda näiteks Tradehouse'is müüakse... Vaatasin ühel päeval seal ringi, aga siis ei paistnud olevat..

Shampoon & palsam on mul Joico omad ja minu puhul töötab väga hästi nende "Colour Therapy" sari. :)


Monday, November 18

OOTD: ♥ Be Happy & Smile ♥


Nagu esimeselt pildilt näha, siis ma ei ole enam roosapea! :D Erk lilla nägi küll kift välja, aga minu jaoks oli see juba liiga palju. Otsustasin juuksuri juurde tagasi minna ja lasin tal veidi tumedamat värvi enda juustesse lisada. Edaspidi lihtsalt maskitan lillaka tooni saamiseks.

Ma totu ei mõelnud aga sellele, et kohe järgmine päev pärast värvimist pidime veeparki minema. Kloor "sõi" värvi põhimõtteliselt ära ja juukseid föönitades avastasin, et olen nüüd hoopiski ginger! :D Aga mis seal ikka, kasutasin hiljem toonivat maski ja nüüd pole enam hullu midagi!

Aga... Andke mulle "high five" nupukesele vajutades märku, kas teid huvitab kus ma enda juukseid värvin, palju mul kogu trempel maksma on läinud ja kuidas üleüldse tulin nii äkilise värvimuutuse peale? ♥

Seelik - Bershka | Pusa - Reserved

Tuesday, November 12

Midagi uut :: Viimased ostud


See postitus pesitseb siin juba küll pikemat aega, aga mahti avaldada sain alles nüüd. Jõulushoplemise (jep, leiutasin vist uue sõna) kõrvalt jõudsin piiluda ka teistesse poodidesse ja mõned asjad ostetud asjad on nii armsakesed, et tegin enne kasutamist ka mõned klõpsud. Et mõnda toodet olen jõudnud juba katsetada, siis saan ka paari sõnaga nendest rääkida. ♥

Kuigi ma ei ole eriti suur roosa fänn ja mul on väga vähe roosasid asju, püüdis see peegel kohe minu tähelepanu! :D Tegelikult on ta suhteliselt ebapraktiline, sest tavaliselt kompaktpuudri küljes on juba peegel, aga noh-jah. Mis seal ikka! Pärit on see Accessorize'ist.


Vähemalt sel korral ei olnud seda Artdeco oranžikat huulepulka ostes süümekad - sellist värvi mul varem absoluutselt polnud. Kui poes seda käeseljal testisin, oli värv nii ilus, et ei olnud kahtlustki, et selle ostan. Arvasin, et ilus värv + hea bränd peaks tagama hea kombo. Nüüd olen aga päris kurb, sest see jääb huultelt nii tükkis. Isegi siis, kui olen terve päev huuli niisutanud ja "surnud" nahast huultel pole jälgegi. Kauidas teie selliseid erksavärvilisi huulepulke kasutate? :(


Bourjois jumestuskreem ei vaja pikemat tutvustamist ja eelmine potsik sai tühjaks, läksin lihtsat vastupanu teed ja ostsin samasuguse. Kasutan tooni 54.


Ja nüüd on see koht, kus tulevad süümekad... :D Roosasid huulepulki on rohkem, kui olema peaks, aga ikka on iga uus toon "natuke teistsugusem" ja "ilusam". Sandra loogika.


Selle isepruunistaja ostsin teadlikult lihtsalt katsetamiseks. See maksis natuke üle 2€ ja mõtlesin, et noh, mis seal ikka - testin ja vaatan, kuidas toimib. Ja väga hästi toimib. Avastasin, et mulle meeldib vahtu kasutada palju rohkem, kui kreemi või geeli. Tõeliselt mugav peale kanda. Pärast esimest kasutamist pole küll näha, et nahk kuidagi eriti pruunimaks oleks läinud, aga pärast teist kasutamiskorda tegi päris rõõmsaks küll. Lisaks ei ole lõhn ebameeldivalt intensiivne. Tudengisõbralik hind ja ilus tulemus = mulle meeldib!


Ja viimaks - lill Tiimarist. See on kindlasti mõeldud sisekujunduseks, aga näiteks kirjutamise hetkel on see mul rinnas. Mulle meeldivad suured pilkupüüdvad aksessuaarid ja see teeb oma tööd väga hästi (kui tahad outfitile natukene iseloomu juurde anda).

Monday, November 11

Lucky Laika kingiloosi võitja on...


Vabandust, et võitja loosimisega nii kaua aega läks, aga siin ta on - aitäh Sulle KAISA LAINE, Sina võitsid viimase Lucky Laika blogiloosi kingituse! Võtan Sinuga peagi ühendust! :)

Teistele suured tänud ilusate kommentaaride ja osalemise eest - tõeliselt armsad olete! ♥

Thursday, November 7

OOTD: ♥ Foorum VIP shopping ♥


Jõudsin just mõni aeg tagasi koos Mari-Liisiga Foorum keskuse VIP shoppingult ja mõtlesin kohe operatiivselt ka mõned pildid üles panna. Vaatasime poodides niisama ringi, midagi erilist küll silma ei jäänud, aga mõlemad saime endale Sokisahtlist miskit - endale ostsin näiteks klassikalised mustad ülepõlvepõlvikud.

Hiljem viskasime pilgu peale ka Foorum keskuse brändide moeshowle, mida juhtis kaunis ja andekas moeblogija Kristjaana. Moeshowst natukene pilte ka allpool. :)

Särk - Bershka | Püksid - Promod | Kõrvarõngad - Tradehouse | Jalanõud - Walking | Jakk - Zara | Sall - Lindex | Käekott - Seppälä | Pross - Tiimari | Sõrmus - Hispaaniast