Wednesday, February 26

Spice up your life :: DIY maitseainetopsid


Nii, kui nägin poes neid tillukesi topsikesi, hakkas mul peas tuhat erinevat mõtet jooksma ja selles võidujooksus jäid peale - maitseained!

Olen alati mõelnud, et tahaks enda maitseainepakendid veidi vahvamalt paigutada kui lihtsalt üksteise taha ritta... ja sellepärast toovad need imeväiksed purgikesed minu kööki küllalti palju rõõmu. :)

Ja muide, ma ei näinud siltide maalimisega just eriti palju vaeva - need südamed on ajutised. Nii et miskuzi lohaka käekirja pärast. Tahtsin alguses hoopis sikk-sakk kääridega labelid teha, aga käärid on kuhugile jalutama läinud & tuli leida alternatiiv...

Tuesday, February 18

Nighttime routine :: Mis on minu öökapil?


Avastasin mõni aeg tagasi, et säen endale igal õhtul enne magamaminekut korraliku tavaari öökapile ja kohe läks pirnike mu peas põlema - Sandra, postitus! Kõikidest avastustest peab ju blogima!

Üks olulisemaid asju minu elus - vesi! Ja igal juhul peab see minu kõrval olema ka öösiti. Kui tavaliselt püütakse paaniliselt päevas kaks liitrit vett vaevu-vaevu endale sisse joota, siis minul ei ole vee joomine kunagi probleeme valmistanud. Vastupidi, olen kogu aeg janune. Emps rääkis, et titena ei jäänud ma isegi magama, kui vesi lutipudeliga kaisus ei olnud. :)


Avon Sleep Serenity Pillow Mist'i kinkis mulle sõbranna tegelikult alles hiljuti sünnipäevaks. Aga hoolimata sellest, et olen vähe kasutanud on see mu täielik lemmik. See peaks tagama hea une ja rahuliku une. Ma ei teadnudki, et selline asi, nagu padjasprei olemas on. Isegi kui ma niisama diivanil pikutan pean seda spreid padjale piserdama. :)

Kosmeetiline kastroolõli - täiesti imeline toode! Kannan õli kaks õhtut järjest enne magamajäämist ripsmetele ja juba kolmandal päeval on silmnähtavalt pikemad ripsmed. Me like!

Dermosil Walnut Hand Cream on viimased paar aastat olnud minu lemmik kätekreem ja kui käed niisutust vajavad, siis haaran selle järele. Ja lõpuks siis huulepalsam - ilma huulepalsamita mina küll magama ei lähe! :D


Kuna otsustasin, et lülitan rahuliku une jaoks enne magamajäämist kõik elektroonika välja ja ei jää enam näiteks seriaale vaadates magama, siis asendasin enda rüperaali raamatuga. Hetkel loen Tõnu kingitud "Armastuse sõnaraamatut" täpselt seni, kuni silmade eest uduseks läheb ja uni peale tuleb. Ja see on olnud totaalselt õige valik - enne uinumist on oluline end häälestada ilusate mõtete lainele. Ja nagu mu sõbranna eile ütles, siis armastus teeb ilusaks. :)

Monday, February 17

Anniversary talk :: I'm lucky that I'm in love with my best friend


Jeps, meie anniversary lood jätkuvad ja jeps, varastasin just Tõnu lause endale pealkirjaks. Noh, mitte küll otseselt tema öeldud lause, aga lause, mille ta mu pildi alla täna kirjutas. Kõige naljakam lugu selle fraasiga on see, et kuulsime seda pühapäeval raadiost. Vaatasime laulu ajal üksteisele silma ja pilgud ütlesid kõik. Täpselt meie laul!

Agaaaa... kuigi meie aastapäev oli pühapäeval, tähistasime suuremalt seda hoopis reedel, minu sünnipäeval. Tõnu on alati olnud super reisiplaneerija ja seetõttu on kõik romantilised getaway'd tema planeeritud. Sel korral vaatasime Eestist väljapoole ja sõitsime puhkama hoopis ühte Läti mõisasse. Kõik oli imeline, aitäh Sulle Tõnu! Sa tead mu emotsioone! ♥ :)

Sunday, February 16

DIY for HIM :: Anniversary Gift


Lisaks sellele, et veebruaris on minu jaoks juba kaks väga olulist sündmust, on neile seltsi tulnud ka kolmas - minu ja Tõnu aastapäev. Pühapäeval tähistasime meie kuut koosoldud aastat ja sellepärast tahtsin sel korral Tõnule ka midagi eriti armsat kinkida.

Kui ma seda ideed Pinterestis ringlemas nägin, olin kindel, et pean selle ära tegema. Kuna ma tean, et Tõnule on alati minu DIY kingitused meeldinud & ta hindab üllatusi, siis polnud kahtlustki, et see tehtud saab!

Kingitusest lähemalt rääkides, siis selles korvis on peidus kaksteist ümbrikut terveks aastaks. Ta avab iga kuu esimesel päeval kuni meie järgmise aastapäevani ühe ümbriku. Igas ümbrikus on peidus üks suurem tegevus, mida sel kuul ette võtame ja ülejäänud ümbriku sisu hõlmab väikseid vajalikke kingitusi. Kuna kõik on tema jaoks üllatus, siis ma ei saa detailidest rääkida. Aga veebruarikuu ümbrik on tal avatud, seega natuke võin rääkida küll: see sisaldas teatripileteid (eile käisime etendust ka vaatamas), suveniiripudelit, sõbrapäevashokolaadi, minu pildiga võtmehoidjat ja 12 armastuse kupongi (allpool lähemalt).

Nende "kohtingute" sekka kuulub nii suuremaid kui väiksemaid ühiseid tegevusi, aga samas arvan, et nad on kõik ühtemoodi põnevad. Tegevusi planeerides hoidsin kõrvad lahti ja püüdsin ümbrikutesse eelkõige talle, aga ka mulle meeldivaid tegevusi paigutada.

Iga ümbriku sees on kaart, mille pealt ta loeb iga kord erineva põhjuse, miks ma teda armastan & sisus annan edasi soovid, järgmise tegevuse või vihjed selleks.

Andsin Tõnule kingituse üle laupäeval, kui tähistasime ühes Läti mõisas meie aastapäeva ja mul on hea meel, et ta hindab seda kingitust kogu südamest. Tema üllatus oli üüratu - see paistis läbi tema näoilmetes & öeldud sõnades... Sellised hetked näitavad, et ta on õige inimene minu kõrvale! Ta elab südamest kaasa minu nokitsetud asjadele, olgu need kas käkerdised või üllitised! :)


Armastuse kupongid: raamatus on 12 erinevat tegevust, mida saan tema tuju paremaks muutmisel teha. Tema saab aga iga kuu ära "raisata" ühe kupongi. :) Ja siin mõned näited...

Tuesday, February 11

DIY kehakoorija :: Valentine's Day Special!


Oi teid kallikesi küll! Need mitmekümned virtuaalsed haifaivid lükkasid koheselt mu motivatsiooni lakke ja lausa patt oleks täna DIY sõbrapäeva kehakoorija sissekannet mitte postitada. Nii et - siin ta ongi!!

Nagu ma ka eile mainisin, siis see apelsini-vanilli kehakoorija sobib ideaalselt viimase hetke sõbrapäeva kingituseks... kõik koostisosad on poest ostetavad, koorija tegemiseks kulub ca 15 minutit & on meeldejääv üllatus. Proovisin koorija ka omal nahal järele ja saan öelda vaid kiidusõnu: supermagus lõhn, armas pakend ja toredad suured "suhkrugraanulid". Lehvitan ja ütlen tadaaa poes müügilolevatele kallitele kehakoorijatele ja hakkan neid hoopis ise vorpima!

Kirjeldus, õpetus ja muu vajalik info siis allpool - loodan, et sain kasulik olla ja see koorija väärib järeleproovimist!  


APELSINI-VANILLI kehakoorija tegemiseks vajad:
♥ Suhkrut ♥ Tulikuuma vett ♥ Vanilliessentsi ♥ Toiduvärvi ♥ Tühja purki ♥ Purustatud apelsinikoori


VALMISTAMINE:
Põhimõtteliselt nüüd algab lõbus osa & katsetamine. Ja saan soovitada seda, et tehke kõike oma äranägemise järgi. Lisage vanilliessentsi täpselt nii palju, et see lõhnaks magusalt ja mahedalt. LIIGA magus võib alguses küll atraktiivne tunduda, aga ei! See ajab vaid südame pahaks... :D

Mulle meeldib esialgu purgi põhja raputada vaid natukene suhkrut ja siis tasapisi lisada värvi, essentsi ja apelsinikoori.


Värvitud vett läheb tegelikult üsna vähe tarvis. Aga vaadake värvi järgi kuidas teile meeldib. Kui tahate mannaroosakamat koorijat, siis lisage vähem punast jne. Harilikku vett läheb rohkem vaja. :)


Koorija enne & pärast. Kui esimest pilti vaadata, siis võib jääda mulje nagu oleksin koorija asemel hoopis moosi keetnud! :)


Kui tahate purgile veel rohkem omapärasust lisada, siis... kaunistage see ära. Mina muidugi topin alati igale poole enda blogi nime ja tulevikus tätoveerimisele minevat tsitaadikest (jep, nüüd kui olen kõva häälega selle välja öelnud ei tohi keegi seda enam minult varastada). :))

Monday, February 10

DIY Gift Ideas :: Valentine's Day


Niipea kui mõtted otsas, sukeldun nende leidmiseks Pinteresti! Et juba reedel on sõbrapäev, siis mõtlesin jagada enda sõbrapäeva-kausta kogunenud kingiideid. Sõbrapäev ei tähenda kalleid kingitusi, vaid meelespidamist... Ja kuna öeldakse, et kõige vahvamad kingitused on need, millele on oma panus antud, siis miks mitte sel korral midagi ise nokitseda? :) Sellest postitusest peaksite saama vähemalt ühe DIY kingiidee! Või vähemalt ma loodan, et saate! :)

PS! Täna proovisin ise teha kehakoorijat ja see lõhnab & teeb enda tööd lihtsalt imeliselt hästi. Tegin kaks purki valmis ja jooksin kohe poodi uute järele - ei suutnud järgmise päevani oodata ja tahtsin koorijaid juurde vorpida. Kas tahaksite teada, kuidas poes soetatud vahenditega sellist keskel olevalt roosat koorijat teha? Super kingitus sõbrannadele! Andke mulle postituse lõpus "high five" nupule vajutades märku & teen täpsema sissekande. ♥ ;)