Saturday, March 29

DSUK käekott :: hippster


Avastasin, et ma polegi enda uuest-igapäevasest-sõbrast jõudnud veel rääkida! Kui mäletate, siis lisasin selle käekoti endale sünnipäeva wishlisti ja eelkõige seetõttu, et mul polnud ühtegi pikkade sangadega käekotti. Ja sellist lihtsate toonidega, klassikalist käekotti. Kõik on kas über-värvilised või über-väiksed. 

Aga samas ei tahtnud ma leppida täiesti tavalise musta või valget kotiga ja tahtsin, et ta eristuks veidikenegi linnapildist. Ja kuna ma teadsin, et Hipp pöörab erilisusele ja kvaliteedile palju tähelepanu, siis polnud kahtlustki, et tema kodulehelt midagi wishlisti ka satub. :)

Kott ei näe mitte ainult lahe välja, aga on samal ajal ka jube praktiline. Kuigi erinevad sahtlikesed ja lukud võivad mõneti segadusttekitavad olla, siis mulle need vastupidi meeldivad.

Ja kui tavaliselt olen mina üks nendest, kes sadu kordi käekotte vahetab ja kogu sisu mitu korda ümber tõstab, siis nüüüüüd... nüüd mahuvad kõik asjad ühte kohta ära ja ma ei pea enne väljaminekut igat kotti tšekkama ja veenduma, et kõik asjad ikka kaasa saaksid. :D Korras kotimajandus = vähem peavalu.


Wednesday, March 12

Iluostud :: Stockholmi H&M



Jaa, mainisin küll Stockholmi postituses, et shoppamine polnud reisi ajal meie põhieesmärk, aga no, korraks H&Mi põikamist ei saa ju shoppamiseks nimetada! :D Juba teist korda otsisin üht H&Mi iluosakonda, aga millegipärast ikka ei leidnud. Eelmisel aastal sattusin juhuslikult sõbrannaga ühte kesklinna H&Mi ja avastasime, et poe all teisel korrusel on mega suur ilutoodete osakond ja mäletan, et haarasime päris mõnusat kraami sealt kaasa (hmm, piltlikult öeldes haarasime).

Nüüd aga... ei kusagil. Mis seal ikka - leppisin väikse ilunurgaga ja soetasin ikka endale paar mõnusat asja. Meel vajas lohutust, hehe. :)


Ma ei ole suur põsepunade kasutaja, aga mulle tundub, et see korallikarva värv võiks mulle sobida küll. Või noh, nüüd olen juba natukene katsetanud ja mulle meeldib. Sulandub hästi päikesepuudriga (ent mõistlikus koguses). Pluss läigib nii romantiliselt, et kujutan ette kui rõõmsad mu põsed veel suvel on. :)


MMM, miks see huuleläige küll söödav ei ole? Smuuti mis smuuti! Nagu pakendilgi kirjas. Pildilt pole küll aru saada, aga huulepulk ja põsepuna mätshivad - suvi, oi sa tuled põnev!


Ja kompaktpuuder oli parasjagu otsas... Peaks mainima, et väga hea puuder on! Maksis ligi 3€ ja üldse ei saa nuriseda. Ja toon on ka täpselt mina - Tõnu õde Katu kutsub mind Sandy'ks. :)


Mõtlesin, et katsetan selle küünelaki kiirkuivati ka ära. Isegi (vist) töötab, kui minut aega paigal püsida. Alguses piserdasin küüntele ja hakkasin neid kohe näppima, aga no ilmselgelt nii kiiresti asjad ei tööta! :D Aga ma arvan, et abimees edaspidiseks on ta ikka!


UUU, ma olen maskifänn! Need nägid nii head välja, et mitte ei saanud ostmata jätta. Loodan, et sisu on sama hea - pole jõudnud veel proovida. :)

Tuesday, March 11

Must ♥ Candy Jars :: Let's put some nail polishes into them


Milleks ikka end igapäevaselt Raffaello kommidega ahvatleda? Laske parem sõbrannadel kõik Raffaellod ära süüa ja pange kommide asemel purki küünelakid (Jep, Sandra Stiil). Aga üleüldse on sellised suured klaaspurgid sisustuselementidena täitsa khuulid! Lisage komme, lilleõisi või küünlaid - igatepidi jääb huvitav tulemus. Ma arvan, et vahetangi küünelakid varsti orhideeõite vastu välja. Vaheldus on ju alati hea! :)

Sunday, March 9

Tripping Around with Honey :: Stockholm Cruise


Enda sünnipäeval, esimesel märtsil avas Tõnu järjekordse kuldse ümbriku ja märtsikuu ümbrik tähendas kruiisitrippi Stockholmi! Jõudsimegi täna hommikul sellelt väikeselt reisilt tagasi ja kuigi tavaliselt tähendavad kruiisid pidusid & shoppamist, siis meie otsustasime lihtsalt üksteise seltsis lõbusalt aega veeta ning shoppamise asemel jalutasime vanalinnas, nautisime ilusat ilma ja loomulikult piilusime ka kuninga residentsi. :)

Bingo lohutusauhinna võit! :D
 ... ja punkti nädalavahetusele panime nii!