Friday, October 31

DATE NIGHT @ TROIKA


Oleme tänu vautšeritele mitmeid ägedaid söögikohti avastanud ja nii juhtus ka eile! :) Tõnu leidis Chillist Troika kogu menüü -50% pakkumise ja kuna eile oli viimane päev seda kasutada, siis broneerisimegi laua ja läksime väiksele kohtingule. :)

Troika on vanalinna hõnguga vene restoran (sarnaneb menüült ja olemuselt Masha'le kuhu samuti läbi vautšeri sattusime, Masha'st kirjutasin siin! postituses) ja eile Tõnuga arutades selgus, et meile mõlemale tegelikult vene köök väga meeldib. Minule ilmselt sellepärast, et enamus toitudega (näiteks kartulipannkoogid, pliinid, pelmeenid) olen ju ise üles kasvanud.

Pelmeenid tellisime, pliinid ka, aga pearoaks valisime toidud, mida meie igapäevamenüüs enamasti pole. Väga mõnus õhtu oli, restorani elav muusika & mustlastants aitas maitsvad toidud veelgi maitsvamaks muuta. :)

Thursday, October 16

DIY :: LÕHNATU KÜÜNAL LÕHNAVAKS!


Leidsin mõni aeg tagasi sellise armsa kirjaga küünla ja kuigi sellel pole üldse mingit lõhna, kujutasin juba vaimusilmas ette kui hästi ta meie koju sisustuselemendina sobib. Samas aga on minu jaoks ka küünla lõhn oluline ja sellepärast proovisin sulanud vaha sisse tilgutada muidu toiduvalmistamiseks mõeldud vaniljeessentsi. Ja tam-dadaa, töötas!

Nii et kellel veel kodus mõni kift lõhnatu küünal seisab, siis - tasub proovida. 

Sunday, October 12

HOW TO :: KUI OSTSID VALE JUMESTUSKREEMI?


Mõtlesin siia pühapäeva õhtusse kirjutada lühida postituse sellest, kuidas poest valesti valitud jumestuskreem kodus hetkega õigeks muuta!

Värskendasin mõni aeg tagasi enda jumestuskreemi, aga ostsin kogemata vale tooni. Muidugi avastasin selle alles siis, kui pidin kindlasti jumestuskreemi kasutama & välja ruttama. Ja kuna sellest võib abi olla ka mõnel samasugusel udupeal nagu minul, siis mõtlesin seda kiiret nippi ka jagada! Ehk siis kõik on väga lihtne - sega kokku enda matt (tumedam) puuder ja hele jumestuskreem ning hajuta näol laiali. 

Igapäevaseks kasutamiseks siiski ei soovita, sest see "kokku möksitud" konsistents ummistab poore ja võib näonahale punne tekitada. Ja tekstuur on paksem kui tavaliselt, seega ei teki sellist tunnet, et nägu on küll veatu, aga samas poleks nagu jumestuskreemi kasutanudki!

Loodan, et oli abiks! :)

Saturday, October 11

ILU SÕNUM :: MESSIOSTUD


Sattusin ka eile ilumessile (kusjuures, täiesti esimest korda) ja soetasin mõned asjad nii endale kui ka Tõnule. Messile läksin eesmärgiga enda geellakkide kogu suurendada ja mõningate jumestussoovidega, aga ostud läksid algsete soovidega risti vastupidi. Kuigi jõudsime Näitustesse pool tundi-tund pärast avamist, olid osad boksid nii ülerahvastatud, et ma ei saanudki küünetehnikute asju eriti lähemalt uurida. Ja kuna ma ei andnud enda mantlit ka garderoobi ära, siis oli bokside vahel seiklemine samuti keerulisem. Ringi kõndida oli isegi okei, aga müüjatega suhelda veidi raskem - ma tõesti ei taha teada mis täna seal toimub. :D

Ma arvan, et kõige paremad diilid sain krepptangide (mini juuretõstjad) & M-Groom toodetega. Krepptangidega (aka vahvlitangidega) on hea juustesse volüümi anda ja kuna juuksur ütles, et Tradehouse'i boksis on need alati väga hea hinnaga, siis mõnes mõttes neid ka messil jahtisin. Õige hind olevat 22€ ja meie sõbrannaga leidsime 15€ diili (kusjuures, kusagil müüdi ka 14.60ga :D). 

Ja kuna olen Tõnule nii või naa head salongishampooni otsinud siis mõtlesin M-Room juuksurisalongi oma proovida. Pakkumine oli siis selline, et osta kaks M-Groom'i toodet (väärtuses 25€) ja saad tasuta juukselõikuse. M-Room'i salong näeb nii fancy välja ka, nii et see oli vist messi kõige parem diil! :D Tõnu proovis seda vaha ka juba ja talle väga meeldis!


Vannipommid on ühed mu kõige lemmikumad asjad üldse ja Bomb Cosmetics'i boksist leidsime ka need lutsukommimaitselised huulepalsamid. Üks mulle, teine empsile. :) Sööks või ära! Mõlemad tooted on kusjuures ka käsitsi valmistatud.


Soovitan väga neid Angel Nails'i küünenaha õlisid! Red apple on neist kõige parema lõhnaga, juurde ostsin selle virsiku oma ja see on ka tõeliselt hea! Küüneõli teeb küüned tugevaks ja soovitan igal õhtul enne magamajäämist õli küünenahkadele määrida. Või miks mitte õli kasutada ka päeva jooksul - antud õli lõhnab nii hästi, teeb käed pehmeks ja asendab kätekreemi. Kõik järele proovitud ja t ö ö t a b!
 

Thursday, October 9

CHANGES ARE GOOD!


Just! Muutused on head ja sellepärast ühe jälle tegingi. Lihtsalt tume juus oli igavavõitu ja mitte päris minu - sellepärast otsustasin nii öelda "juurte" juurde tagasi minna ning juustesse mõned heledad salgud teha. See on nüüd juba teine kord (kui mitte kolmas!), kui tumedast tagasi heledaks lähen. Ma arvan, et kõik, kes mind juba pikemalt teavad, just seda "triibutatud Sandrat" mäletavadki. :)

Punane oli vahelduseks päris kift, lilla veel ägedam, aga selline loomulik toon jääb nüüd kindlasti pikemaks ajaks püsima. Peaksin nüüd umbes kahe nädala pärast veel korra juuksuris käima, sest kuna mul oli suhteliselt tume põhi, siis osad triibud-salgud on veidi kollakad. Juuksuris käisin nagu ikka Carolin ilusalongis ja jäin taaskord (nagu igal korral) väga rahule. Mäletan, et viimase juuste-postituse all jagas nii mõnigi enda ebameeldivaid kogemusi, aga mina olen käinud seal viis-kuus korda ja olen igal korral rahule jäänud - kui seal oleks tõesti nii ebameeldiv, siis ma enda pikki juukseid nende hoolde ju ei annaks. Võib-olla on mind aidanud see, et mul on alati pilt endaga kaasas ja nii teab juuksur, mis tulemust ma temalt ootan.

Nüüd tuleb aga korralikult maskitama hakata ja kookosõli kapist jälle välja otsida, sest triibutamine muudab juukseotsad väga kuivaks ja raskesti kammitavaks. :)

Tuesday, October 7

URBAN KIRBUTURG :: TÄNA!


Otsustasime eile Kaisaga, et läheme ka ikkagi enda asjadega URBAN kirbuturule kauplema, nii et otsige aga meie laud üles ja tulge visake pilk peale! Müün nii juba "riidekapis" olevaid asju (kusjuures, palju soodsamalt!) kui ka paljusid teisi riideid, ehteid & jalanõusid, mida pole veel jõudnud üles pildistada.

Eile emps uuris, et kas mul ei ole kahju näiteks paljudest ilusatest ehetest "loobuda" ja neid maha müüa ning mõtlesin, et tegelikult ei ole. Mul on hoopis rohkem kahju sellest, et nad niisama karbis seisavad. Ma olen ennast aastate jooksul rohkem tundma õppinud ning tean, et heal juhul kannan neid rippuvaid kõrvarõngad mitme kuu jooksul vaid korra.

Ja nii on paljude ehetega ning ka kosmeetikaga. Sellepärast otsustasingi, et iga ostja saab endale valida ka korvist kingituse (seni kuni korvis asju jätkub). Korvis on palju lauvärve, huuleläikeid ja erinevaid küünelakke. Et tegelen nüüd geellakkimisega, siis tavalised küünelakid on lihtsalt seisma jäänud ning annaksin need pigem kellelegi, kes neid ka kasutaks. Kosmeetikaga on lihtne - ma tunnen, et ma ei kasuta elusees nii palju meiki ära kui mul hetkel kogunenud on, mul on mingid põhiasjad mida igapäevaselt kasutan ja sellest mulle täiesti piisab.

Hinnad jäävad enamasti 0.50€-4.50€ vahele ja on paar kallimat asja ka. Aga peamine eesmärk oleks ikkagi see, et need kapis seisvad riidekotid ükskordki juba tühjeneks. :) Asjade üleküllus paneb vahepeal stressama! :D

Telliskivi loomelinnakusse saate tulla näiteks trammiga number 2 ja tulge maha üks peatus pärast Balti Jaama ehk Telliskivi peatuses. :) Kauplemine toimub ajavahemikus 17-21 ning pilet kirbukale maksab üks euro. Rohkem infot SIIT! Näeme!! :)

Monday, October 6

MARIMO FASHION :: MOONLIGHT MAGIC


Käisin mõni aeg tagasi MARIMO disaineril Siidsallis külas ja ta tutvustas brändi uut kollekstiooni "Moonlight Magic" ja hiljem jäime pikemalt vestlema ka muudel eluolu-teemadel. Aiäth, Mariliis - väga tore oli! :) Mulle on alati Mariliisi juures meeldinud see, et temaga on kuidagi nii lihtne suhelda. Hoolimata sellest, et ta on enda brändi väga edukaks töötanud, on temas säilinud selline siiras iseloom ja on näha, et ta ei upita end vestluskaaslasest tähtsamale kohale.

Minu meelest on see suurepärane oskus (isegi kui selleks oleks põhjust), mida pole paljudele antud. Ja minu silmis kasvab inimese väärtus sellevõrra veel enamgi. Nii et kuitahes edukad-tuntud või populaarsed me ka poleks, siis siirus ei tohiks olla omadus, mis selle all hääbub.

Aga! Kui enamasti on MARIMO enda värskeid kollektsioone esitlenud showdega, siis sel hooajal otsustati korraldada pigem mitu väiksemat kokkusaamist: sellel on küll mitu põhjust, üks muidugi see, et kõik uudistajad saavad rõivaid proovida, disainerilt nõuandeid küsida ja kollektsiooni sünniloo kohta uurida. Teine põhjus on hetkel pisut salapärasem ja kindlasti nad sellest varsti ka ise räägivad. :)

Kindlasti piiluge MARIMO instagrami, põnevad behind the scenes pildid garanteeritud! http://instagram.com/marimofashion & facebooki https://www.facebook.com/marimofashion

Kollektsiooni kõige-kõige lemmikum on see ratsastiilis jakk!

Vaadake kindlasti ka kollektsiooni tutvustavat videot - see on nii maagiline!








Kodulehe fotod: Riina Varol