Tuesday, August 6

Suvepraktika ~ Day 11-18


Pole ammu teid enda suvepraktika seiklustega kursis hoidnud ja teen seda nüüd!

Mõni aeg tagasi sain valmis sellise rubriigi nagu "kannavad" ja kuigi alguses võib tunduda, et "mis seal piltide ja stiili väljavalimine siis ära ei ole", oli tegemist vastutusrikka ülesandega (ja samas ülipõneva). Vastutusrikka seetõttu, et seda rubriiki tegi enne Britta Talving ja ta tegi imelist tööd. Ta oskas alati välja valida kõige ägedamad teemad, inimesed ja pani juurde ka tabavad krutskitega tekstid. Samas kuna ma olen kõikidele pakkumistele avatud, ei löönud ma risti ette ja arvan, et päris änksa rubriigike tuli. Kuid eks teie saate otsustada, kui ilmub septembrikuu Anne & Stiil.

Tööpäevad on olnud vaheldusrikkad, alates outfitide ülespildistamistega kuni Balti jaama kaltsukatiirudeni. :) Käisime koos saatusekaaslase Melani ja tegevtoimetaja Eiaga sukatripi jahil. Ja väga hea, et läksime, sest sain selle ülemise superkhuuli kleidi sealt. Minust saab nüüd selle kaltsuka potentsiaalne klient!

Ja muidugi oli esmaspäev äraütlemata lahe päev! Olin esimest korda moeseeria pildistamisel assistent ja täiega põnev oli dokumentaalidest nähtu ja teistelt kuuldu kokku panna. Huvitav oli näha, kuidas tegelikult ühe moeseeria jaoks mitmeid päevi vaeva nähakse ja kui palju sellesse panustatakse. Kui näha selliseid tegevusi kõrvalt, oskad teiste inimeste tööd palju rohkem hinnata. Nii meeldiv oli töötada professionaalidega, nad olid ülitoredad, karismaatilised ja sõbralikud ning võtsid mind hästi ruttu kampa! Tuhat kiitust ja tänu veel kord neile! Ma olen selle lühikese praktikal oldud aja jooksul nii paljude vapustavate inimestega kohtunud, et ma ei suuda seda üldse uskuda.

Kohe kui kohale jõudsin sain kingade taldu teipida. Ma olen alati mõelnud, et kuidas jalanõusid pildistamistel võimalikult vähe kulutatakse ja vot, teipi kasutataksegi! Ja päeva jooksul sain abiks olla nii asjade hoidmisega kui hindade üleskirjutamisega, aga ka behind the scene piltide tegemisega. Kuna septembrikuu moeseeria stilist töötab hetkel ka ühe seriaali jaoks, sain temaga võtteplatsile kaasa minna ja nägin ühe klipi filmimist. Tuhat inimest väikses ruumis ja mul endalgi oli tohutu närvikõdi, kui kaamerad käima pandi ja näitlejad enda tööd tegema hakkasid. Põnevamat päeva ei olekski osanud soovida!! :)

Kuigi jõudsin koju tund enne südaööd, hakkasin kohe pilte sorteerima ja riidekomplektide dokumenti koostama, sest kogu see assisteerimine on minu jaoks nii põnev ja ei tahtnud enne magama minna! Täna käisin veel asju poodidesse tagastamas, uurisin hindu ja hiljem täpsustasin mõnda eset telefoni teel. Aah, ma armastan enda praktikat!



9 comments:

  1. Sul on nii kaunid juuksed! Väga ilusat värvi ja kadestamisväärselt pikad. Kas see on sinu loomulik toon või sa värvid juukseid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, suur tänu! Tead, just eelmisel nädalal käisin tegelikult juuksuris. Minu loomulik värv on pruun. :)

      Delete
  2. Hei Sandra!
    Juhtusin Sind Antslas Hauka laadal nägema. Kas ütled meile ka, mida head sealt soetasid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei!
      Lahe, miks tsau ei öelnud? :)

      Ma tahaksin väga, aga ma olen hetkel natukene blogimaailmast maas ja mõtlen, kas ja mis.. :)

      Delete
  3. Ega sa ei plaani blogimist lõpetada? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, hetkel kindlasti pole plaanis lõpetada :)

      Delete
  4. Seda on tore kuulda :)

    ReplyDelete
  5. Nii nii ilusad ja pikad juuksed:) Pole vist varem märganud, et need sul nii pikad:)

    ReplyDelete
  6. See lilleline pluus on niii ilus! :)

    ReplyDelete