Sunday, February 16

DIY for HIM :: Anniversary Gift


Lisaks sellele, et veebruaris on minu jaoks juba kaks väga olulist sündmust, on neile seltsi tulnud ka kolmas - minu ja Tõnu aastapäev. Pühapäeval tähistasime meie kuut koosoldud aastat ja sellepärast tahtsin sel korral Tõnule ka midagi eriti armsat kinkida.

Kui ma seda ideed Pinterestis ringlemas nägin, olin kindel, et pean selle ära tegema. Kuna ma tean, et Tõnule on alati minu DIY kingitused meeldinud & ta hindab üllatusi, siis polnud kahtlustki, et see tehtud saab!

Kingitusest lähemalt rääkides, siis selles korvis on peidus kaksteist ümbrikut terveks aastaks. Ta avab iga kuu esimesel päeval kuni meie järgmise aastapäevani ühe ümbriku. Igas ümbrikus on peidus üks suurem tegevus, mida sel kuul ette võtame ja ülejäänud ümbriku sisu hõlmab väikseid vajalikke kingitusi. Kuna kõik on tema jaoks üllatus, siis ma ei saa detailidest rääkida. Aga veebruarikuu ümbrik on tal avatud, seega natuke võin rääkida küll: see sisaldas teatripileteid (eile käisime etendust ka vaatamas), suveniiripudelit, sõbrapäevashokolaadi, minu pildiga võtmehoidjat ja 12 armastuse kupongi (allpool lähemalt).

Nende "kohtingute" sekka kuulub nii suuremaid kui väiksemaid ühiseid tegevusi, aga samas arvan, et nad on kõik ühtemoodi põnevad. Tegevusi planeerides hoidsin kõrvad lahti ja püüdsin ümbrikutesse eelkõige talle, aga ka mulle meeldivaid tegevusi paigutada.

Iga ümbriku sees on kaart, mille pealt ta loeb iga kord erineva põhjuse, miks ma teda armastan & sisus annan edasi soovid, järgmise tegevuse või vihjed selleks.

Andsin Tõnule kingituse üle laupäeval, kui tähistasime ühes Läti mõisas meie aastapäeva ja mul on hea meel, et ta hindab seda kingitust kogu südamest. Tema üllatus oli üüratu - see paistis läbi tema näoilmetes & öeldud sõnades... Sellised hetked näitavad, et ta on õige inimene minu kõrvale! Ta elab südamest kaasa minu nokitsetud asjadele, olgu need kas käkerdised või üllitised! :)


Armastuse kupongid: raamatus on 12 erinevat tegevust, mida saan tema tuju paremaks muutmisel teha. Tema saab aga iga kuu ära "raisata" ühe kupongi. :) Ja siin mõned näited...

18 comments:

  1. Üliarmas idee ja väga kaunis näeb välja :)

    ReplyDelete
  2. Tõesti super armas kingitus :) palju ilusaid aastaid teile!

    ReplyDelete
  3. Idee on imeline, teostus veel kaunim! Palju õnne teile aastapäeva puhul. Ajal, mil enamus abielusidki ei pea nii kaua vastu, olete te eeskujuks paljudele! :)

    ReplyDelete
  4. Nii armas idee :) Sul ikka jagub alati neid häid ideid :) Ja palju õnne teile!

    ReplyDelete
  5. Oeh, need kuldsed ümbrikud kuude nimedega on imeilusad (ülejäänud kingitusest muidugi rääkimata)!
    Kuna elu on mind karastanud, siis sellest tulenevalt olen ma igasugu pikema perspektiiviga kingituste suhtes äärmiselt skeptiline ega julge järgmistki päeva ette ennustada (aastast siis rääkimata). Teid kahte vaadates pole aga mul mingitki kahtlust, et te veel järgmised kuus ja kuuskümmend aastat täpselt sama õnnelikult koos olete, seega on ka niivõrd pikalt kestev kink äärmiselt tore idee :)

    ReplyDelete
  6. Väga lahe, sa oled niiiii palju vaeva näinud tema kingiga :) Ma usun, et ta armastab seda kinki väga (:

    ReplyDelete
  7. Kaks nädalat liiga hiljaks jäi Su postitus, muidu oleks selle idee Sinult tõenäoliselt endalegi näpanud (: Aga teostus on suurepärane ja noh, mõtte geniaalsusest ei ole mõtet üldse rääkimagi hakata, sest see on ju ilmselge! Palju armastust ja ilusaid aastakümneid Teile!

    ReplyDelete
  8. Ma olen nii kade, aga see kadedus on heas mõttes! :) Sooviks, et minulgi oleks selline tugev armastus nagu teil Tõnuga.

    ReplyDelete
  9. Super armas idee. Nüüd tuleb endalegi kõrva taha jätta :)

    ReplyDelete
  10. Ooomaigaaaad, kui armas kink!!!! Imeline tüdruk oled! :)

    ReplyDelete
  11. Fantastiline ja pisut isegi ebamaine idee!!! Mul on hea meel teie pärast! :)))

    ReplyDelete
  12. aga mis Tõnu sulle kinkis? :)

    ReplyDelete
  13. Hehe, üliäge! Ma tegin ka just mõnda aega tagasi ei mingi tähtpäevata oma peikale väikesemõõtmelise raamatu, mille igale lehele on kirjutatud, miks ma teda armastan. Ta kannab seda endaga alati kaasas, küll arvutikotis, küll põuetaskus, ilmselgelt meeldis ka temale see kingitus :)

    ReplyDelete
  14. AITÄH TEILE KÕIGILE NII ILUSATE SÕNADE EEST! ME TÄNAME! Kallid!!

    ReplyDelete