Tuesday, February 11

DIY kehakoorija :: Valentine's Day Special!


Oi teid kallikesi küll! Need mitmekümned virtuaalsed haifaivid lükkasid koheselt mu motivatsiooni lakke ja lausa patt oleks täna DIY sõbrapäeva kehakoorija sissekannet mitte postitada. Nii et - siin ta ongi!!

Nagu ma ka eile mainisin, siis see apelsini-vanilli kehakoorija sobib ideaalselt viimase hetke sõbrapäeva kingituseks... kõik koostisosad on poest ostetavad, koorija tegemiseks kulub ca 15 minutit & on meeldejääv üllatus. Proovisin koorija ka omal nahal järele ja saan öelda vaid kiidusõnu: supermagus lõhn, armas pakend ja toredad suured "suhkrugraanulid". Lehvitan ja ütlen tadaaa poes müügilolevatele kallitele kehakoorijatele ja hakkan neid hoopis ise vorpima!

Kirjeldus, õpetus ja muu vajalik info siis allpool - loodan, et sain kasulik olla ja see koorija väärib järeleproovimist!  


APELSINI-VANILLI kehakoorija tegemiseks vajad:
♥ Suhkrut ♥ Tulikuuma vett ♥ Vanilliessentsi ♥ Toiduvärvi ♥ Tühja purki ♥ Purustatud apelsinikoori


VALMISTAMINE:
Põhimõtteliselt nüüd algab lõbus osa & katsetamine. Ja saan soovitada seda, et tehke kõike oma äranägemise järgi. Lisage vanilliessentsi täpselt nii palju, et see lõhnaks magusalt ja mahedalt. LIIGA magus võib alguses küll atraktiivne tunduda, aga ei! See ajab vaid südame pahaks... :D

Mulle meeldib esialgu purgi põhja raputada vaid natukene suhkrut ja siis tasapisi lisada värvi, essentsi ja apelsinikoori.


Värvitud vett läheb tegelikult üsna vähe tarvis. Aga vaadake värvi järgi kuidas teile meeldib. Kui tahate mannaroosakamat koorijat, siis lisage vähem punast jne. Harilikku vett läheb rohkem vaja. :)


Koorija enne & pärast. Kui esimest pilti vaadata, siis võib jääda mulje nagu oleksin koorija asemel hoopis moosi keetnud! :)


Kui tahate purgile veel rohkem omapärasust lisada, siis... kaunistage see ära. Mina muidugi topin alati igale poole enda blogi nime ja tulevikus tätoveerimisele minevat tsitaadikest (jep, nüüd kui olen kõva häälega selle välja öelnud ei tohi keegi seda enam minult varastada). :))

17 comments:

  1. Kodus tehtud kehakoorijad on saanud ka minu suurteks lemmikuteks. Tegin alles hiljuti oma sõbrannale Valentinipäeva puhul sellise šokolaadi kehakoorija: http://teapartywithus.blogspot.com/2014/02/diy-chocolate-body-scrub-valentines-day.html. Aga kuna roosa värv on üks minu suur nõrkus ja armastus, siis pean ka sinu kehakoorija kindlasti järgi proovima. Ma nii alati ootan sinu DIY postitusi. Ilusat sõbrapäeva! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooooo! Issand, nii lahe purk! Ja üldse super teostus - andekas oled. :) Aitäh & kaunist sõbrapäeva Sullegi!! :)

      Delete
  2. Super, super idee. Kindlasti katsetan järgi.. just see osa kingitusest, mis puudu oli. Kas seda vaniljeekstrakti ja neid apelsinikoori saab tavalisest söögipoest? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle Alice! Ma ei ole kindel, kas apelsinikoori on tavalises söögipoes, aga essentsi peaks kindlasti olema. :)

      Delete
  3. Kust kohast neid essentse leida võib?

    ReplyDelete
  4. Hei!
    Kust saaks toiduvärvi ja kas seda peab kindlalt panema?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaata toidupoodi, seal peaks olema. :) Sa ei pea toiduvärvi kasutama, see pigem efekti andmiseks. Võid vabalt välja jätta. ;)

      Delete
  5. Mina soovitan toiduvärvi asemel vaarikamahla kasutada :) Ostad külmutatud vaarikad, lased ära sulada ja ühest teelusikatäiest mahlast piisab, et see annaks ilusa tooni. Lisaks saab kreemi välimust niimoodi huvitavamaks teha, et pool kreemi jätad valgeks, pool roosaks ning laod kihiti purki.

    ReplyDelete
  6. Väga vahva! :) aga kaua selline asi üldse säilib?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Kahjuks jään täpse vastuse võlgu. :( Kui kasutada värskeid produkte (päris maasikaid jne), siis säilib umbes nädal aega. Ma arvan, et see säilib paar kuud vähemalt? Äkki? :D

      Delete
  7. Hei, kust sa need ilusad mustriga kaaned said purkidele? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips, need on pärit ühes vene kodutarvikute poest... Univermag on vist selle Lastekodu tänaval asuva poekese nimi. Siin Tallinnas tegutseb üks perefirma, aga suurem pood peaks neil asuma Võrumaal. Aga ma ei tea kas Sul on sellest abi? Selle kaane peal on tegelikult ka üks majakesega pildike, aga katsin selle ära. :)

      Delete
  8. Võibolla tundub tobeda küsimusena, aga miks on vaja apelsiinikoori?

    ReplyDelete