Thursday, February 6

Hetke lemmikud :: Youtuberdajad #1


Et olen viimased kaks-kolm aastat jälginud erinevaid youtube kanaleid ja vaadanud neid nagu seriaale, siis nüüdseks on välja kujunenud ka mitu jagamist väärivat lemmikut. Kuigi... kui mõtlema hakkan, siis need kolm kelle tänaseks postituseks välja valisin, on üsna värsked "youtube-maailmas" (ehk siis on tegutsenud umbes poolteist aastat)... Valisin välja just need kolm youtuberdajat, sest kui nemad lisavad mõne uue video, siis pean neid kohe esimesel võimalusel vaatama. Lisaks meeldib mulle nende puhul see, et nende channel'is on kõike ehk siis kategoriseeruvad pigem elustiili alla.

Näiteks kui teid huvitab selline teema ja tahaksite rohkem teada missuguseid kanaleid igapäevaselt jälgin, siis minugi poolest - teeme ära! Mul on veel mitmeid lemmikuid huumori, ilu, toidu ja motivatsiooni valdkonnast... nii et jagamist oleks palju ja rohkemgi veel. :)


SHAMELESS MAYA :: Teda võiks mõneti hoida motivatsioonikanalite postituse jaoks, aga mul ei ole mahti. Tahan temast kohe rääkida! :D Jõudsin Maya videoteni juhuslikult ja kõige esimesena jäidki mulle silma kaadrid sellest, kuidas ta on alguses pikkade lokkis juustega ja hiljem täiesti kiilakas (ent siiski sama kaunis).

Vaatasin täpselt seda videot ühel hilisõhtul (öökull nagu ma olen) ja ta aitas mul vastu võtta ühe otsuse, millest oleksin muidu keeldunud. Kui te viitsite lõpuni vaadata, siis ta räägib sellest, et me peaksime tihedamini enda mugavustsoonist välja astuma ja põnevusel laskma enda ellu tulla. Ja mis kõige tähtsam - mitte kartma. Kuna tema "virtuaalne nõuanne mulle" töötas ja õpetas mind mitte kartma, siis olen truult ka tema teisi videosid vaadanud. Ja pea iga video, mille ta üles laeb, annab mulle nii palju jõudu ja teotahet, et ma usungi, et mul ei ole enam kunagi põhjust mitte millegi üle nuriseda.

- "Keep it moving - just sitting is NOTHING!"
- "Comfort is dangerous place to be in."
- "DO you, BE you & STAY you."




EVELINA BARRY :: Evelina videod on kogu aeg nii põnevalt lahendatud (pidevalt mõtlen, et kuidas küll need tehtud on), tal on lahe bubbly karakter ja ta püüab alati mingisuguse teise nurga alt enda videosid teha. Samas ma ei tea, ehk on see tal veres, sest isegi kui ta teeb lihtsalt mingi chitchat sissekande, on see minu jaoks juba eriline. Ta jagab palju kasulikku moealast nõu ja see on usaldusväärne, sest ta teeb taustatööd: loeb läbi mitmeid raamatuid ning alles seejärel "tuleb publiku ette."

Pealegi, temas voolab vene verd, ta on Venemaal sündinud, hiljem veel kuskil Euroopas elanud ja mulle sellised segaverelised youtuberdajad meeldivad. Eriti lahe oli see, et ta tegi venekeelse video endast ja seda oli nii muhe kuulata. Vinge, kui ameeriklased peale enda emakeele püüavad ikkagi teisi keeli ka rääkida/meeles pidada.

Öeldakse ju ikka, et sulle meeldivad need inimesed, kellega sa leiad midagi ühist olevat. Mulle ei tule küll meelde konkreetseid näiteid temaga samastumisest, aga mul on meeles, et olen seda mitmeid kordi teinud. Ja no kuulge, tema sõltuvus pastelsete toonide, värvide ja vintaaži vastu on juba osake mind. :)




CLAIRE MARSHALL :: Aargh, Claire on juba nii teistsugune selles suures youtube maailmas, et teda on raske mitte armastada! Tema puhul meeldib mulle samuti see, et ta püüab enda videod lahendada nii, et sa terve õhtupoolik mõtleksid, et kuidas ta ühe või teise mõtte peale tuli. Tal on lahe iseloom, esialgu võib tunduda, et tegemist on ülbe rokiliku tšikiga, aga need kes on tema videoid pikemalt vaadanud on tegelikult tema olemuse läbi hammustanud. Ülbuse taga on hoopiski enesekindel Claire, kes on palju enda elus läbi elanud, ent on samas jäänud väga armsaks inimeseks.

Olen aastate jooksul täheldanud, et küll on alles palju youtuberdajaid, kelle lemmikuks värviks on roosa ja küll on palju sarnase sisustusega kodusid (ehk siis mööbel peab olema valge ja toad peavad olema võimalikult roosamannad). Mul ei ole selliste kodude vastu mitte midagi (mul ei ole õigust anda kellelegi negatiivseid hinnanguid, eriti veel kodude põhjal). Väge huvitav oli neid alguses näha, aga ikka on nii, et kui näed midagi korduvalt ja aastast-aastasse, siis tekib väike... tüdimus. Claire aga lisab youtube kommuuni suure tassitäie värskust ning tema vinged lahendused kodus peegeldavad hästi ka teda ennast. :)

4 comments:

  1. Sa võiksid ka vaadata Eesti vene tüdrukut, kes on ka hästi positiivne ja armas neiu: Estonianna Youtube's.

    ReplyDelete
  2. Mind huvitaks toidu ja motivatsiooni kanalid :)

    ReplyDelete
  3. You could also be a very nice video blogger :)

    ReplyDelete
  4. palun jaga ka oma teisi lemmikuid youtube'i kanaleid:)

    ReplyDelete