Monday, February 17

Anniversary talk :: I'm lucky that I'm in love with my best friend


Jeps, meie anniversary lood jätkuvad ja jeps, varastasin just Tõnu lause endale pealkirjaks. Noh, mitte küll otseselt tema öeldud lause, aga lause, mille ta mu pildi alla täna kirjutas. Kõige naljakam lugu selle fraasiga on see, et kuulsime seda pühapäeval raadiost. Vaatasime laulu ajal üksteisele silma ja pilgud ütlesid kõik. Täpselt meie laul!

Agaaaa... kuigi meie aastapäev oli pühapäeval, tähistasime suuremalt seda hoopis reedel, minu sünnipäeval. Tõnu on alati olnud super reisiplaneerija ja seetõttu on kõik romantilised getaway'd tema planeeritud. Sel korral vaatasime Eestist väljapoole ja sõitsime puhkama hoopis ühte Läti mõisasse. Kõik oli imeline, aitäh Sulle Tõnu! Sa tead mu emotsioone! ♥ :)

6 comments:

  1. Te olete nii imelised, kadestusväärsed! Palju pikki aastaid veel tele! :)

    ReplyDelete
  2. Suurepärane! See on kuidagi nii siiras ja ilus :) Soovin samuti teile kuhjaga õnne ja armastust kas või igaveseks. Südantsoojendav on lugeda selliseid asju

    ReplyDelete
  3. Esiteks tahan Teile mõlemale öelda, et mul on Teie üle nii uskumatult hea meel! Ilmselt olete minu tutvusringkonna üks kõige siiramaid, soojemaid ja armsamaid paare, kelle omavahelistes tunnetes mitte kuidagi kahelda ei saa - ei tule mõttesegi! Soovin Teile palju, palju, palju imearmsaid aastaid ning rohkelt õnne ja armastust!

    Ja teiseks: ma ei suuda sõnadesse panna, kui väga mulle su juuksevärv meeldib! See toob sinu soojuse ja sära veelgi rohkem esile. Kui pilte vaatan, siis ei oskagi muud teha, kui lihtsalt ohata ja mõtiskleda, kui kaunis üks neiu veel olla võib! Super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa oled alati osanud vaid ilusaid asju öelda ja teed seda praegusenigi. Anne-Maria, mul on uskumatult hea meel, et nii hea inimene nagu Sina minu tutvusringkonnas oled. Kallid Sulle!!

      Delete