Tuesday, February 4

Let's Cross off Things :: Kahe tähtpäeva taaskohtumine ♥


Just nii! 14. veebruaril on taaskohtumine minu sünnipäeval & sõbrapäeval ning mõtlesin esimest korda kas siis enda või kellegi teise elu kergemaks teha. :D Kuigi mind tõepoolest teeb pigem õnnelikuks see, et mind sel päeval meeles peetakse, siis tihtipeale on ikka nii, et nädal enne sünnipäeva pinnitakse mult kingisoove ja ma ei oska midagi tahta ning teen sellega asjad hoopis keerulisemaks.

Ja teisalt teen seda enda pärast, sest on hea, kui kõik soovitud asjad wishlistina dokumenteeritud on. Muidu pidevalt mõtlen, et sooviks üht või teist asja soetada, aga lõpuks lähevad hoopis meelest... :)


EI shokolaadile ning JAH rohelisele puruteele. Söön magusat harva ja kuna hoidun sel kuul eriti rangelt eemal suhkrust, siis tahaksin vältida ahvatlusi. :D Rohelist teed joon aga iga päev ja tasside viisi - see oleks päris hea alternatiiv. :)

Hippsteri käekotivalik on mulle alati meeldinud. Avastasin, et peaksin endale soetama väiksema käekoti hetkedeks, kui lihtsalt on vaja kiirest kusagil käia ning ühe suurema, millel oleksid piisavalt pikad sangad. Pikad sangad seetõttu, et terve päev linnas asjatades on kotti käe otsas jube tüütu kanda....


Kinkekaardid on alati hea valik. :) Just eile ütlesingi Tõnule, et keegi võiks mind Home4you kinkekaardiga üllatada: nii suur küünlavalik ja üleüldse on tegemist vinge sisustuskaubamajaga. Ekspressi digilehe (pildil pakett) tellimust teen juba aasta aega endale... :)


...ja viimaks kõige kallim vara - raamatud. "Mõjustamise psühholoogiat" lugesin ühe eksamitöö tarbeks PDFidelt ja raamat on nii võrratult kirjutatud, et tahaksin seda endalegi. "Äike" on teine osa mu lemmik romaanitsüklist ja kuigi mul pole endal veel ühtegi eksemplari, siis minu väike unistus oleks kunagi kõiki seitset omada. :) Ma ei teagi miks "Äikese" välja valisin, esimene raamat on ju "Enne Äikest". :)

4 comments:

  1. Joe Navarro "Kehakeelest" on väga mõnus raamat, eriti kui selline asi huvi pakub! Seda soovitan väga soojalt (:

    ReplyDelete
  2. Ma teen ka Ekspressi digilehe tellimust juba üsna kaua :D Nii et HIGH FIIIVE!

    ReplyDelete
  3. Kas rohelist teed jood meega? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, joon teed alati ilma suhkru ja meeta - lisan mett siis, kui olen tõbine. :)

      Delete