Tuesday, February 18

Nighttime routine :: Mis on minu öökapil?


Avastasin mõni aeg tagasi, et säen endale igal õhtul enne magamaminekut korraliku tavaari öökapile ja kohe läks pirnike mu peas põlema - Sandra, postitus! Kõikidest avastustest peab ju blogima!

Üks olulisemaid asju minu elus - vesi! Ja igal juhul peab see minu kõrval olema ka öösiti. Kui tavaliselt püütakse paaniliselt päevas kaks liitrit vett vaevu-vaevu endale sisse joota, siis minul ei ole vee joomine kunagi probleeme valmistanud. Vastupidi, olen kogu aeg janune. Emps rääkis, et titena ei jäänud ma isegi magama, kui vesi lutipudeliga kaisus ei olnud. :)


Avon Sleep Serenity Pillow Mist'i kinkis mulle sõbranna tegelikult alles hiljuti sünnipäevaks. Aga hoolimata sellest, et olen vähe kasutanud on see mu täielik lemmik. See peaks tagama hea une ja rahuliku une. Ma ei teadnudki, et selline asi, nagu padjasprei olemas on. Isegi kui ma niisama diivanil pikutan pean seda spreid padjale piserdama. :)

Kosmeetiline kastroolõli - täiesti imeline toode! Kannan õli kaks õhtut järjest enne magamajäämist ripsmetele ja juba kolmandal päeval on silmnähtavalt pikemad ripsmed. Me like!

Dermosil Walnut Hand Cream on viimased paar aastat olnud minu lemmik kätekreem ja kui käed niisutust vajavad, siis haaran selle järele. Ja lõpuks siis huulepalsam - ilma huulepalsamita mina küll magama ei lähe! :D


Kuna otsustasin, et lülitan rahuliku une jaoks enne magamajäämist kõik elektroonika välja ja ei jää enam näiteks seriaale vaadates magama, siis asendasin enda rüperaali raamatuga. Hetkel loen Tõnu kingitud "Armastuse sõnaraamatut" täpselt seni, kuni silmade eest uduseks läheb ja uni peale tuleb. Ja see on olnud totaalselt õige valik - enne uinumist on oluline end häälestada ilusate mõtete lainele. Ja nagu mu sõbranna eile ütles, siis armastus teeb ilusaks. :)

13 comments:

  1. Ma tahan sulle öelda kui armas inimene sa oled.
    Mulle meeldivad alati sinu postitused, sest need on siirad, huvitavad ja olenemata sellest, et ma sind ei tunne, tundub mulle nagu ma siiski teaksin milline sa oled, armas, rõõmsameelne ja siiras, sest sa ei ime teksti pastakast välja.
    Mulle nii meeldis su viimane kingitusepostitus Tõnule, lihtsalt mega, seda teie koosveedetud aega õhkub ka teiselepoole ekraani! Loodan, et said minu jutust midagi aru ka, aga tahtsin sulle lihtsalt öelda, kui positiivse tunde sa oma blogiga tekitad :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle nii ilusate sõnade eest, panid mind naeratama ja päris tõsiselt kohe! :)

      Delete
  2. Juba enne postituse avamist ma teadsin, et öökapile peab kuuluma HUULEPALSAM! See raamat tundub ka väga-väga-väga kift! Armas oled! :)

    ReplyDelete
  3. Sandra! Mul on see sama õli ning kannan seda ka näole, kui olen eelnevalt millegi tugevamaga puhastanud või koorinud. Hommikuks on näonahk klaar - looduslik kraam töötab! :)

    ReplyDelete
  4. Ma just mõtlesin paar päevs tagasi, et olen nädala aega kastroolõli kasutanud ja ripsmed tunduvad juba pikemad, et äkki ma lihtsalt kujutan seda endale ette, aga vist ikka mitte :D su siirus on nii armas ja tore.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siret, ma ise ka korraks mõtlesin, et äkki kujutan endale ette, aga ilmselt siis mitte... :D

      Delete
  5. Kuidas raamat meeldib? Soovitaksid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raamat on suurepärane ja meeldib! :) Täpselt ideaalne enne magamajäämist, sest tänu lühikestele lõikudele jõuab mõnusasti keskenduda.

      Delete
  6. Aga kust seda kastroolõli osta saab ja palju maksab pudelike? :)

    ReplyDelete
  7. Kas sa pole mõelnud vloge tegema hakata? Väga tahaks neid su blogi juures näha ;)

    ReplyDelete