Wednesday, March 12

Iluostud :: Stockholmi H&M



Jaa, mainisin küll Stockholmi postituses, et shoppamine polnud reisi ajal meie põhieesmärk, aga no, korraks H&Mi põikamist ei saa ju shoppamiseks nimetada! :D Juba teist korda otsisin üht H&Mi iluosakonda, aga millegipärast ikka ei leidnud. Eelmisel aastal sattusin juhuslikult sõbrannaga ühte kesklinna H&Mi ja avastasime, et poe all teisel korrusel on mega suur ilutoodete osakond ja mäletan, et haarasime päris mõnusat kraami sealt kaasa (hmm, piltlikult öeldes haarasime).

Nüüd aga... ei kusagil. Mis seal ikka - leppisin väikse ilunurgaga ja soetasin ikka endale paar mõnusat asja. Meel vajas lohutust, hehe. :)


Ma ei ole suur põsepunade kasutaja, aga mulle tundub, et see korallikarva värv võiks mulle sobida küll. Või noh, nüüd olen juba natukene katsetanud ja mulle meeldib. Sulandub hästi päikesepuudriga (ent mõistlikus koguses). Pluss läigib nii romantiliselt, et kujutan ette kui rõõmsad mu põsed veel suvel on. :)


MMM, miks see huuleläige küll söödav ei ole? Smuuti mis smuuti! Nagu pakendilgi kirjas. Pildilt pole küll aru saada, aga huulepulk ja põsepuna mätshivad - suvi, oi sa tuled põnev!


Ja kompaktpuuder oli parasjagu otsas... Peaks mainima, et väga hea puuder on! Maksis ligi 3€ ja üldse ei saa nuriseda. Ja toon on ka täpselt mina - Tõnu õde Katu kutsub mind Sandy'ks. :)


Mõtlesin, et katsetan selle küünelaki kiirkuivati ka ära. Isegi (vist) töötab, kui minut aega paigal püsida. Alguses piserdasin küüntele ja hakkasin neid kohe näppima, aga no ilmselgelt nii kiiresti asjad ei tööta! :D Aga ma arvan, et abimees edaspidiseks on ta ikka!


UUU, ma olen maskifänn! Need nägid nii head välja, et mitte ei saanud ostmata jätta. Loodan, et sisu on sama hea - pole jõudnud veel proovida. :)

10 comments:

  1. Mina ostsin ka Soomest selle kookosmaski. Minu nägu läks lausa tulipunaseks. Seal on vist nii palju keemiat täis, et lihtsalt minu nahk, mis ei üldse tundlik, hakkas kipitama ja muutis värvi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Appppiiiii! Nii kahju! Äkki peaksin eemale hoidma siis? :D

      Delete
  2. Tahtsin samuti kookosmaski eest hoiatada.
    Minul hakkas koheselt nägu kipitama ja ootamata eemaldasin selle näolt.

    ReplyDelete
  3. Nende H&M'i maskidest oli vist kõige normaalsema koostisega mustika või mee oma, teised on kõike halba täis:( Pakid on selle eest ilusad ja kutsuvad :D Ma olen nad kõik läbi proovinud ja tulemust nad minu puhul ei andnud.

    ReplyDelete
  4. Ma seevastu julgen aga roosat soovitada! Sellel on niiii hea lõhn, et ei raatsi maha pestagi + jätab näo ka lõhnavaks pärast pesu ja sametiseks. Kahju ainult et neid näomaske meil eestis pole :/

    ReplyDelete
  5. Mõtlesin, et olen ainuke, kellele see kookosmask nii mõjus, aga tundub, et mitte. Minusugusele kookose fännile mõjus pakend ahvatlevalt, aga kahjuks pidin sisus pettuma..

    ReplyDelete
  6. Mm..ma pean ütlema, et mulle muidu H&M-i maskid väga meeldivad ja tean, et isegi kosmeetikud on öelnud, et tegu on hea kraamiga. Minu lemmik on sealt valge savi mask, mis toimib väga hästi ega ärrita nahka. Savi on üleüldse ilmselt kindla peale minek. Mõned teised (kaneeli- ja mingi roheline variant) on ka mu näo kuumetama pannud, kuid mingit negatiivset efekti otseselt tundud pole. Katseta natukese maskiga nt käe siseküljel enne näkku kandmist?

    ReplyDelete
  7. Kookosmaskiga on ka minul väga negatiivne kogemus. Olen kasutan palju erinevaid näomaske ja on ennegi juhtunud, et mõnda maski kasutades hakkab mingil hetkel nägu veidi kipitama. Kookosmaskiga ei jõudnud tervet nägugi ära katta, kui nahk juba kipitas ja kohe nii hullusti, et ma mõtlesin, et see põletab mu naha ära. Ma lausa jooksin vannituppa seda maha pesema, sest ma tõesti kartsin, et mu näonahaga juhtub midagi (õnneks peale punetuse polnud siiski midagi :D ) Polnud just meeldiv kogemus ja lugedes nüüd, et teistel on sama asi juhtunud, soovitan sul sellega ettevaatlik olla.

    ReplyDelete
  8. Issand! Te olete nummipallid!! Olen vähemalt nüüd teadlik ja ettevaatlik.

    Ja teate, ma proovin mõnipäev neid maske alguses käeseljal ja siis annan instagrami kaudu teada kuidas mulle mõjus. :)

    ReplyDelete
  9. Selle roosamaskiga on minul ainult head kogemused, siiani lemmik mask mida ma kasutanud olen ja mõjus väga hästi :)

    ReplyDelete