Thursday, July 8

Muljeid Prantsusmaast

Prantsusmaalt tagasi, tunne on hea! Väga vahva reis oli, juhtus isegi palju naljakaid olukordi aga need on ka kogemused!

Me peatusime sellises kohas nimega Le Puy, mis on tegelikult ääretult ilus koht, mulle eriti meeldis selle koha mägisus. Noh, kõrvadel oli veits valus kui bussiga mäest üles-mäest alla sõitsime, sest kõrvad läksid vahet pidamata lukku. Kahju ainult sellest, et Pariisi ei saanud külastada, kui ma nüüd ei valeta, siis see koht, kus me olime, on Pariisist 600-700km kaugusel (võib-olla isegi rohkem). Seetõttu maandusime ka ühes teises Prantsusmaa lennujaamas (Lyonis). Huvitav oli veel see, et Riia lennujaamas avastasi(n)me, et sõidame hoopis Saksamaale, Frankfurti ning sealt edasi Prantsusmaale, Lyonisse. 

Mul on sel korral vähe selliseid häid pilte, üldiselt on pildid ka teistest. Selliseid pilte, kus mina peal olen, on sel korral vähe...

We are the world, we are the children, we are the ones who make a brighter day, so let´s start giving... Laul, mis veel kummitas Tallinnaski! ;)
Pagas läks kaduma, jeeei!! Jah, juhtuski ära - meie pagasid läksid kaduma. Mul oli lennukis juba veider tunne, mõtlesin, et äkki lähevadki pagasid sel korral kaduma, sest mul oli tegelikult käsipagas aga küsisin lennujaamast, kas võtan üles või paneksin alla, soovitati, et pane alla, sest lennuk on ilmselt täis ja endal ebamugav reisida. Olgu, pagas all ja Prantsusmaal seda kätte ei saanud, sest Saksamaal ei jõutud ümber pagaseid laadida, kuna lend niigi hilines. Kui enda spordikotte ja  kohvreid ootasime, siis ei tulnud ning ei tulnud mitte meie asju! Ausalt öeldes ma ainult naersin selle peale, mingit paanikatki polnud, naljakas oli :D Läksimegi siis avaldusi täitma ja enda kohvreid kirjeldama, ohem...
Meie kohal, ootasime Ungarlasi... ja otsisime ajaviidet - vaata aga vaata kelle Tauri leidis
Jällegi saime Kikuga kahepeale toakese - aaw! Vabandused minu sassis pesa pärast, hehe. Hästi tore oli see, et prantslased muretsesid meile vajalikud pesemistarbed ja magamisasjad, kuna meie pagas läks kaduma, isegi magamiskoti moodi asjad saime. Mis siis, et Kiku magamiskott haises väga hullusti...millegi hullu haisu järele...
Meie super ilus vaade aknast... Kui akendest rääkida, siis esimese päeva hommikul sai nalja küll. Nimelt akendel olid ees ribikardinad, mille vahelt oli lausa võimatu midagi paista. Kui kella 7ajal ärakasime, ehmusime, sest toas oli kottpime. Mõtlesime, et kuidas saab sellise kella ajal nii pime veel olla? Lasime kardinad üles ja hopsti - päike tuligi meie jaoks peidust välja!
Kui linnaga tutvust tegime, jäi üks maiustuste pood meile tee peale. Kõndisin alguses edasi aga ikkagi astusin paar sammu veidikese aja pärast tagasi ja pildistasin neid...asju? Cute!!
Vahva elada ju nii, hommikul ärkad ja tervitad kohe naabrit, haha, ei!
Üli seff seelik!
Aknast nägime - kaugelt paistis, väljast nägime - ikka kaugelt paistis! Oleks tahtnud sinna kõrgele tampida aga ohhh, vaeseid jalgu siis pärast...
ABBA´d!! Me ei näe põhjuseta sellised naljakad välja - igal riigil oli ettevalmistada näidendid ja Eestlaste etteaste (kus näitlesid tegelikult ka teiste riikide omad) põhines Eurovisioonil. Kõik olid lõpuks võitjad - demokraatlik hääletus/otsus!
Mr Bean
Jackson
Janek tegi küll teist näidendit, kuid sellesse kostüümi oli ta kui loodud!
Elton John ja Miss Europe
And all together
Kiku, kas sa oled ikka kindel, et sa oled Kristiina Taukul? (Kiku perekonnanimi on valesti kirjutatud aga see pakkus oi kuidas nalja :D )
Hommikul 5-6 ajal, kõht oli ju tühi! Avasime meile reisile kaasa pakitud toidukotid ja hakkasime keset lennujaama mugima!
Armsad tudujad :)
Prantsusmaa papud

Kui me lõpuks Riiga jõudsime, siis oli meil üli kiire, sest pidime jõudma nii ruttu kui võimalik Tsirku(koju) , et asjad kokku panna ja Tallinna poole liigelda. Kahjuks aga Siiri auto alarm otsustas natukene vigureid mängida ning mässasime selle autoga, et ei peaks linnas alarmi laulu saatel sõitma! Õnneks aga jõudsime õigeks ajaks koju... vuhuu!

No comments:

Post a Comment