Monday, July 12

Ruhnu reisuke

Käisime Ruhnu saarel paar päeva puhkamas, tantsimas ja niisama ringi uudistamas. Päris mõnus reis oli jälle, selles suhtes, et ega sinna saarele nii või naa rohkem ei satu. Ruhnus toimus siis üks laat kus me ka esinesime rahvatantsuga.

Minu ajaarvestus on üldse viimasel ajal sassis. Arvasin, et oleme Ruhnus pühapäevani ja esmaspäeva varahommikul saabume. Tegelikult hakkasime laupäeva öösel juba sõitma tagasi.... ja kusiklt jäi kõrvu, et lõunaks oleme kodus, hoopiski hommikul kella 8 paiku olin mina juba enda kodu ukse juures, hmmm. Ca 5 tundi loksusime pisikese laevaga. Sinna sõites aeg oi kuidas venis, kuid siis sai rohkem väljas oldud, pilte tehtud, naerdud ning ilma nauditud. Samas oli tagasi tulles nii mõnus väljas istuda ja mõtteid mõlgutada.  Ja tänu nendele mõtetele muutub varsti midagi...Pärast tund aega väljas istumist otsustasin minagi tuttu minna, kui aga silmad avasin, olime õnneks juba Munalaius. :)
Laeva peal väljas olles pidin enda pika kleidi kinni sõlmima, et see lendu ei läheks ja Marilyni efekti ei tekiks :D
Must, punane, pruun
Puhusime mulle ka :)
Ühed lemmarid kõrvarõgad praegu
 
Ethliga
Väikene proov kah enne õhtust esinemist
Armsad suksud olid seal :)
Tipa-tapa, tipa-tapa
Saime mereääres ka käidud, mõnus liivarand oli ja vesi selline hea jahutav, veidikene külm alguses aga harjumise asi, nagu ikka. Kõige jubedam oli ainult see, et umbes 2km oli mereäärde ning pidime minema läbi metsa, kus oli tooooohuuutult sääski, lihtsalt jõledad elukad.
Sellise kastis sai sõidetud siis. Enamustel seal saarel kusjuures olidki sarnased autod. Kui tulime, siis saime kastiga kohale, ühel korral mõtlesime, et no ei jõua ju läbi metsa minna jälle sääskedele toiduks, äkki saame autoga. Ja jee, tore Ariin viiski meid! :D
Uus sõber ja koju minek - nää, tegelikult mitte!

No comments:

Post a Comment