Monday, February 25

Lillakasroosad käpikud


Olen üleval pildi peal olevate armsate käpikute omanik - jõulukink, mis alles nüüd kätte potsatas. Olin nii happy-chappy, et kohe pidin jagama!

Eelmine nädal oli huvitav ja sisutihe. Kuigi olin haige ja mõndades loengutes ei käinud... Kirjutasin mõni aeg tagasi, et mul tuleb kolm tudengivarju, aga lõpuks sain kohtuda vaid ühega, sest jäin pärast väikest reisi haigeks. Veetsingi siis põhimõtteliselt terve neljapäeva vahva Ritaga Kohtla-Järvelt. Õhtul sain kokku enda liiga hea Sandraga, kellega käisime sushitamas ja kellega kell 12 öösel tuli ikkagi mõte välja minna (kuigi sel korral plaanisime, et sädistame niisama). Sellised viimase hetke mõtted ongi kõige vingemad!

Reede hommikul olin teklitseremoonial - 100 parimat esmakursuslast premeeriti teklitega! Whoop-whoop! Ja õhtul tegime enda kursakaga väikse afteka Chicagos, kus esines jumalik Tanja Mihhailova.

Tahaksin pikemalt kirjutada, aga mul on praegu mitu lugu käsil ja ilmselt oleks hea mõte nendega alustada. :)

... ja sõbrad, olen teilt palju abi saanud koolitöö osas! Järgmiseks esmaspäevaks pean tegema uudisloo POLIITIKAST, kui teil on mõtteid, võite jälle mulle meilile kirjutada! :) See poliitiline uudis peaks olema kõva uudisväärtusega, varem ilmumata lugu. Hetkel on tegemises ka meie kursuse koduleht, kus üsna pea on võimalik kõiki meie tehtud lugusid uudistada.

 Ühe ideaalse päeva must-have!
 Sushihouse Solarises - EI soovita ei teeninduse ega maitse pärast!! :)
 Enda varjuga söömas :)
 Kui pole mõtteid söögitegemiseks, siis valmistage üks lõhepasta :)
 ... mõnusa salati idee
 EI soovita! Kui avasin paki, tuli sealt väga ebameeldiv hais ja kui pannile panin, muutus hais veel intensiivsemaks.
 Külastage kindlasti Kati poodi http://www.valgevaikus.com/2012/10/blog-post.html

12 comments:

  1. Tundub, et meil on sarnane ja väga hea maitse, sest ka minu jõulukingiks iseendale olid just täpselt sellised samasugused kindad Kati Stimmerilt :P Mõned pisikesed detailierinevused olid pärlite paigutusel, aga üldiselt täpselt samasugused värvitoonid :) Siiamaani naeratan heldinult, kui oma käpikuid vaatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, leidsin jah need käpikud Sinu postitustest üles, päris vahva! :)

      Delete
  2. Su söögipildid on alati nii head. Peaks ise ka kunagi kalaga pastat tegema.. senikaua on see vaid mõtteks jäänud :)

    Ja Kati kindad-sallid on väga mõnusad-ilusad ja kindlasti hästi soojad ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Proovi kindlasti, mulle meeldib nüüd palju rohkem kui kanaga, aga lõhe pole väga tudengi rahakotile :(

      Delete
    2. Lõhe supikogu (müüakse lahtiselt osades poodides ja turgudel, suitsutatud) peaks odavam olema ehk ajab asja ära? Pole küll täpselt sama asi ja puhastamisega on tükk tegemist aga arvan, et sobib ka kana asemel :)

      Delete
    3. Kindlasti uurin, aitäh Kadi :)

      Delete
  3. :) bambus lõhnab niimoodi.

    ReplyDelete
  4. Sannu, kas Sa kannad nüüd kuluvaid? Viimasel pildil :-). Ilus postitus ilusate inimeste, tegemiste ja kinnastega :-) M

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! :) Vaikselt püüan pükste harjumust tagasi saada jep :)

      Delete
  5. Ma koguaeg vaatan Kati kindaid ja mõtlen kui ilusad need on :) Kui ma sellised ostaksin siis teades ennast ei raatsiks neid isegi kätte panna :D

    ReplyDelete