Thursday, February 28

Viimase aja lemmikud


Neiu Kadri blogi lugedes meenus, et olen juba kaua aega tahtnud XEN-TANi tooteid proovida. Suundusin pärast postituse lugemist kohe e-poodi isepruunistajat ostma.

Proovisin pruunistajat mõned päevad tagasi ja ma olen väga rahul. Juba kreemi nahale kandes muutus keha palju jumekamaks. Isepruunistaja on tumepruuni värvi, ehk sellepärast. Olen väga-väga rahul, sest sellel XEN-TANi tootel on nii meeldiv lõhn - kookose ja vanilli segu. Tavaliselt lõhnavad need Nivea isepruunistajad nii jubedalt ja spetsiifiline lõhn on kogu kehal kuni hommikuni.

Muidugi kõige olulisem - paari tunni pärast muutus nahk veelgi jumekamaks ja see isepruunistaja niisutab ning paneb naha särama. Kui nüüd täna veel kord pruunistajat proovisin, vaatasin, et olen täitsa nagu negru. :) Et olen isepruunistavaid kreeme kasutanud juba aastaid, on need minu jaoks täiesti asendamatuteks muutunud. Hea, et leidsin uue lemmiku, kellele truuks jääda! :)

Veel, olen viimasel ajal kiindunud Batiste kuivshampoonidesse. Big & Bouncy XXL Volume on mu LEMMIK - vahel on lausa laki eest. Lisab tõepoolest volüümi, on hea lõhnaga ja aitab kiiretel päevadel hädast välja! Batiste "Fresh" pole kõige lemmikum, aga käekotis on hea kaasas kanda. Sain selle ILUst teiste ostudega tasuta kaasa ja valisin selle, sest müüja ütles, et lõhnatu kuivshampoon on kõige parem. Vist on siinkohal maitsed erinevad, sest mulle meeldivad just lõhnaga.

7 comments:

  1. Kuishampoon? Vau, esimest korda kuulen :D Päris põnev tundub, peaks proovima.

    ReplyDelete
  2. Ma ostsin just hiljuti selle väikeses pudelis Fresh kuivšampooni. Ja peab ütlema, et mulle sobib täitsa hästi, pluss mingi värske lõhn ikkagi jääb ka juustele :P Kaubamaja ilumaailmas olid lisaks veel uued Batiste kuivšampoonid, mis olid mõeldud erineva juuksevärvi järgi valimiseks - blond, helepruun ja tumepruun! Kindlasti tahaks seda ka proovida, kuna mu oma juuksed on tumepruunid ja Fresh kuivšampooni peale pihustades märkasin, et juuksejuured muutusid mõnevõrra heledamaks. Kindlasti üks parimaid iluoste, mis ma viimasel ajal teinud olen, ei tea kuidas ma küll varem hakkama sain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul muudavad ka need kuivshapoonid juuksejuured heledaks ja kohati heledate juuste puhul on see lahe efekt. Aga palju ei tohi lasta, mu poiss küsis mult kunagi, et miks mu pea nii jahune on, hahaa! :D

      Delete
  3. Mis see siis endast kujutab... et juuksed mustad ja lased peale ja siis puhtad :D??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Põhimõtteliselt küll jah! :D Kui juuksed on mustad või rasused või tahad lihtsalt volüümi anda :)

      Delete
  4. Kust selle isepruunistava ostsid? Kui tellisid, siis kas seda mõnes poes ka on? Jätab see tumedalt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ostsin siit http://xentan.ee/. Ma ei oska öelda, kas kusagil poes ka on... Ostsin mediumi ja see on täpselt paras, ehk jääb isegi liiga pruun talvise aja jaoks. Vahepeal mõtlesin, et oleks võinud osta kõige heledama, aga hetkel kasutan seda mediumi lihtsalt harvem. :)

      Delete