Wednesday, July 10

Holiholiday ~ DAY 1 & DAY 2


Olen nüüd enda tripilt tagasi, peaaegu taas blogimise lainele lülitatud ja täna näitangi meie esimese & teise päeva pilte.

Saksamaale saabudes oli kogu meie tähelepanu pööratud muidugi pere kõige pisemale tegelasele, Catherine Saskiale (aka Saasu ja Tuutu). Tõnu on nüüd kahekordne onu. Ja Katu esimest korda tädi. Ühtlasi oli Saasu 3-kuu sünnipäev ja sellepärast mööduski meie õhtu ülimaitsvate roogade, tita uudistamise ja laulu saatel.

Teisel päeval läksime loomaaeda ja kui ma nägin värava juures kaelkirjakuid piilumas, sattusin ekstaasi nagu Emil... See loomaaed oli tohutult avar, loomadel oli palju liikumisruumi ja vastavalt liigile erinev haljastus ning nagu Maanu ütles, siis sellepärast ei hakanud nendest loomadest seal ka kahju. Kõige esimesena tervitasid meid vabalt ringijooksvad leemurid, kellega Emilil ka üks vahva pilt õnnestus teha. Üleüldse suutis peaaegu iga loom meid üllatada... näiteks üks eriti lustlik elevant tegi meile moonwalki ja valge hunt näitas keelt. Et loomaaed oli nii suur ja erinevaid loomi oli tohutult palju (sh nägime delfiinide showd), veetsimegi terve laupäeva loomaaias. :)

 Tõnu & Emil
How about no?

6 comments:

  1. Tere Sandra!
    Mul oleks selline küsimus, et kas Sa oskad soovitada mingit ehetehoidjat, mida oleks ise kerge teha. Ehk oled Sa ise midagi meisterdanud ja oskad näpunäiteid jagada? Sa ise meisterdad ju ka päris palju. Oleks tänulik! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere! :)

      Üks ütlemata lahe idee on kindlasti see: http://muuublogi.blogspot.com/2012/09/kui-imeilus-blogija-naitsik-merit.html

      Delete
  2. Hehee..viimane pilt jäi kõige rohkem silma! Erilised ja nii armasad emotsioonid!!

    ReplyDelete