Saturday, July 20

Muljetame :: Imelised Green Shopi orgaanilised tooted


Mõni aeg tagasi saatis Green Shop mulle testimiseks kolm orgaanilist ja häid ekstrakte, mineraale, taimi, õlisid, vitamiine sisaldavat toodet. Olen tänaseks neid testinud ligi kuu aega ja kuna need tunduvad mulle nii põnevad, tutvustan neid heameelega ka teile.

Green Shopil valmis just hiljuti värske koduleht, külastage aadressi - http://greenshop.ee/et

Ja nende tegemisi saab jälgida ka facebooki leheküljel: https://www.facebook.com/GreenShopOu


Calena sidrunheina kehavõi tuubis
Kõige rohkem üllatas mind selle toote pakend - kehavõi tuubis. Keeratav tuub teeb kehavõi pealekandmise eriti lihtsaks ja mugavaks. Krutid välja täpselt nii palju võid kui vaja ja kannad nahale.

See E-vitamiinirikas sidrunheina kehavõi on sügavalt niisutav ja armastan ennast sellesse kreemitada õhtul, kohe pärast pesu ning enne magamajäämist. Veel hommikul on nahk pehme ja lõhnab hästi. 

Et kehavõil on intensiivne, ent värskendavalt magus sidrunheina lõhn ja on konsistentsi poolest õline, sobib seda kasutada pigem õhtuti.


♥ Calena dušišuflee
Kasutasin dušišufleed täiesti esimest korda ja jagan vaid kiidusõnu. Et lõhna poolest on ta pigem nautraalne (kasutatud lilleekstrakte) kui magus, palusin ka Tõnul seda toodet testida. Tema esimene tagasiside oli see, et pärast pesu selle šufleega tunneb ta esimest korda, kuidas ta duši all tõeliselt puhtaks sai - keemiavaba koostis puhastas nahka kuidagi eriti hästi.



♥ MEDIMIX seep glütseriini ja lakšada õliga
Tegemist on naturaalselt lõhnava seebiga, ei sisalda piiritust ega loomseid rasvu. Soovitan seda seebiarmastajatele. :) Et minul tõmbab nahk pärast igasugu seebi kasutamist tohutult kuivaks, ei saanud ma seda lõpuni kasutada.
 

6 comments:

  1. Rääkisid ühes suht ammuses postituses, et tellisid aliexpressisit endale asju, kuidas ja kelle kaudu sa sealt tellisid ja palju postikulu oli. Kas saab ühekaupa ka nt neid kelli ja asju tellida, ma ei saa seal päris täpselt aru, tuleb mingi hull kogus ja hind, kui panen endale soovitud asjad sinna wishlisti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, tellisin sõbrannaga koos. :)

      Saab küll ühekaupa. Mõned müüvad hulgi, sellepärast tuleb hull kogus ja hind. Vaata natuke ringi... seal peaksid eraldi kuulutused olema.

      Kui ei leia, siis küsi uuesti. :)

      Delete
  2. Kuidas ja kelle kaudu sina aliexpressist asju tellisid?

    ReplyDelete
  3. Paistavad väga huvitavad ja head asjad olema :)
    Ega Sa ei oska öelda, kas neil oma e-poodi ka on olemas ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, on küll!

      Hetkel vist mitte, neil on lihtsalt koduleht hetkel. ;)

      Delete