Monday, July 15

Suvepraktika ~ Day 1


Kindlasti paljud mäletavad, et pidin sel suvel minema Anne & Stiili praktikale. Olen nüüd tagasi Tallinnas ja ühtlasi oli täna minu esimene praktikapäev. Jaiiiks! :)

Pidin toimetusse minema kella 11ks ja kuna nad asuvad nüüd uues rajoonis, uues majas, siis oli mul esimese asjana vaja üles leida Niine loomemaja. Õnneks see raskusi ei valmistanud ja jõudsin hoopis varem kohale. Aga mulle meeldibki aega võtta ja jõuda pigem varem, sest ma olen vahel lootusetu orienteeruja ning pean sellega alati arvestama... :D

Mulle uus toimetus meeldib, värskendavalt avar ja kõik paiknevad ühes ruumis. Mäletan, et alguses oli Valgamaalases natukene raske harjuda sellega, et kõik ninapidi koos töötavad, aga inimene harjub kõigega ja sellepärast suutsin ennast ka täna vajadusel melust "välja lülitada".

Sain ka enda esimese ülesande, küll mitte Anne & Stiili ajakirjanumbri, aga ühe teise ajakirja jaoks, kus meie peatoimetaja tegev on. Väga lahe ikka! Ja toimetuses on veel üks praktikant, kes õpib Prantsusmaal kommunikatsiooni ja ta on täiega muhe!

Üldse on kõik toimetuses väga lahedad ja lähen homme sama rõõmsalt, aga juba vähem pabistades tagasi. :)


 

2 comments: