Sunday, September 15

Väike pilt & unejutt!


Tahtsin siia kiiresti ühe pildi postitada ja öelda, et loodetavasti on kõigil olnud mõnus nädalavahetus! Soovin ka ilusat eelseisvat nädalat ja tuletan meelde, et unistused on selleks, et need täide viia!! 

Püüan nüüd mõned asjad ära lõpetada ja minna magama mõttega, et uuel nädalal on minimaalselt vanu kohustusi. Naljakas on see, et kui eelmisel aastal piirdus mu elu põhimõtteliselt ainult kooli ja koduga, siis nüüd on mingi muutus tekkinud ja lisaks on veel 45EAP'd vaja sügisel täita (hakkan vist taas Sandrastuma, oligi imelik vahepeal niisama istuda). Aga ma tegelikult üldse ei kurda. Pönev on! 

4 comments:

  1. Minu elus oli sarnane olukord, kus keskkooli ajal olin väga aktiivne ja ülikooli tulles jõudsin keskenduda ainult koolile ja kodule. Aga nagu sinulgi, hakkas ka mul teisel aastal kogu endaks olemine tagasi tulema ja nüüd magistri esimesel aastal jooksen jälle minulikult palju ringi erinevate hobide, projektide ja ettevõtmiste vahel ja tunne on tõesti hea :)

    Loodan, et jaksad motivatsiooni kõrgel hoida ja võtad sügisest viimast ning kuuleme kõik veel sinu ägedatest ettevõtmistest :)

    Liina

    ReplyDelete
  2. Hei, Liina!

    Ilmselt ongi siis asi selles, et esimene aasta lähebki sisseelamiseks ja teisel aastal oled ise ka rohkem avatud. Nii lahe, et kellelgi veel sama olukord, nagu minul on. :)

    Aitäh Sulle ja edu magistriõpingutel!

    ReplyDelete
  3. Mind huvitab, et miks sa 45 EAP'd võtsid muidu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võtsin sellepärast, et olen igal semestril üle neljakümne võtnud ja muidu olid mu päevad kuidagilt väga tühjad. :)

      Delete