Tuesday, September 3

II fakt, mida Sa ilmselt minust ei teadnud


Mul on terve elu olnud pikad juuksed ja alati, kui mult küsitakse, et kui pikalt ma olen enda juukseid kasvatanud, siis ma alguses muhelen... ja siis vastan. Varem vastasin lihtsalt, et mulle ei meeldi see küsimus, sest ma ei ole otseselt juukseid kasvatanud. Nad lihtsalt kasvavad ja on mul terve elu olnud. Aga nüüd olen kuidagilt aru saanud, et see on loomulik, et inimesi huvitab ja ma ei pahanda enam selle küsimuse peale. :)

Aga fakt seoses juustega, mida ilmselt paljud ei tea ~ kui ma olin väike, siis oleksin peaaegu terveks eluks kiilakaks jäänud. Mul oli mingi kummaline allergia, ent tänu ema järjekindlusele ja apteegikreemidele saime juuste hõrenemise kontrolli alla.

8 comments:

  1. Ära ei tüdine pikkadest juustest? Mina ise arvan, et sa oleksid lühemate juustega veel ilusam:)

    ReplyDelete
  2. Sa oled juba teine inimene, kellel on olnud lapsepõlves "kummaline allergia", kuid täna ravile on nüüdseks juuksed nii võimsad, et jaguks teistele ka. Kuna mul on sellised suht nirud juuksed, siis olen ikka natuke kade kui kellelgi nii ilusad juuksed on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ära ole kade, püüa teha kõik selleks, et need oleksid tervemad, sest nagu mu Tõnu õde ütleb - kadedus teeb kringliks! ;)

      Delete
  3. Ilusad ja kohevad juuksed. :) Millega muidu neid hooldad ja lemmik šampoon? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Erilist hooldust pole, kasutan õlisid ja palsameid. Lemmikut shampooni välja kujunenud ei olegi, sest proovin alati midagi uut! :D Aga salongishampoonidele olen truuks jäänud, neid ei vaheta millegi vastu. :)

      Delete
  4. Väga ilusad juuksed tõesti :) Ja muideks mule meeldib ütlus, et kadedus on hinge vähk ;)

    ReplyDelete