Wednesday, September 25

Kadri Kruusi värske käekottide kollektsioon


Mul oli au veeta enda kolmapäeva õhtu kohvikus Komeet, kus toimus nahadisainer Kadri Kruusi värske käekottide kollektsiooni esitlus. Lihtsalt vapustav, mida see naine oma kätega valmistab - respekt! Kui ma pärast neid käekotte riiulist lähemalt uurisin ja neid käes hoidsin, tundsin, kui palju Kadri neisse panustanud on. Eks isetegija hindab ikka teise isetegija tööd. :)

Pärast kollektsiooni esitlust otsisime sõbrannaga hea vaikse koha ja õppisime sushide saatel tema reedeseks eksamiks. You can do it! ♥

Ja muidugi oli täiega vahva jälle näha Liisi ja Angeelikat, kellega blogijate üritusel jõudsime vaid pilke vahetada. Täna saime pikemalt rääkida ja oh, kui vahvad meie blogiinimesed ikka on!

 Armas Grete :)
Kadri Kruus
 Minu lemmikuks osutus see käekott
 Stiilne Britta :)
 Goodiebag :)
 Tegime sõbrannaga vahetust, ripsmeka andsin talle ja BB-kreemi sain endale :)

5 comments:

  1. Mul on ka see huulepulk, see on ilus :)
    Kätliniga mõlemad olete nii ilusad :)

    ReplyDelete
  2. Ovao, modell piltidel näeb ka nii mõnus minimalistlik välja!

    ReplyDelete
  3. Väga tore oli sinuga ka lõpuks isiklikult tuttavaks saada:) See must suurem käekott meeldis ka minule ja Liisile ning samamoodi vahetasime me Liisiga oma kinkekottide sisu:D Kuna tal oli juba sama ripsmetušš olnud, mis ta kingikotist sai, siis vahetasime ripsmekad ära:D

    ReplyDelete
  4. Sul tundub nii perfektne näonahk olevat, mõtlen, et sa võiksid teha mingi postituse sellest, milliseid tooteid oma näol igapäevaselt kasutad (mis jumestuskreem jne). :)

    ReplyDelete
  5. Mis huulepulka viimasel pildil kasutatud on? :) Imeilus!

    ReplyDelete