Wednesday, September 11

Tša la panga!


Uuh! Kirjutan seda postitust juba ma ei tea, mitmendat korda! Blogger on viimastel päevadel täiesti lootusetu olnud ja mind aina rohkem segadusse ajanud.

Kuigi minu blogisse on jäänud teatud põhjustel lüngad, on mul olnud suurepärane suvi, oleme koos Tõnuga palju reisinud ja puhanud. Ja loomulikult oli ka kogu mu ülejäänud suvi fantastiline ning seda just praktika mõttes. Püüan oma viimased praktikaseiklused ka kunagi kirja panna. :)

Enne suve lõppu võtsime sõpradega ette veel ühe väikese puhkuse ja sõitsime Palangale. Ma ei saa öelda, et Palanga on meie igasuvine traditsioon, aga see on selleks saamas. Suurepärane koht, kus aeg maha võtta, lihtsalt olla, seigelda ja suvele punkt panna. Ja tehke mis tahate, aga mina ootan juba jõule. Tean, et ajan selle mõttega inimeste karvad turri, aga... ma ei saa midagi parata. Minu jaoks on see eriline aeg!

Aga aitab jõuludest, nüüd taaskord tohutult pilte, ilusat õhtut kõigile ja ma olen nii õnnelik, et blogger jälle funksib! 

 Lasime mälestuseks karikatuurid teha! :)

5 comments:

  1. Jagan jõuluootust :) Elan hetkel ise troopilises Lõuna-Hiinas ja siinne ilm on väga palav. Ja kuigi jõulud ei tule siin kahjuks mitte traditsioonilised, ootan neid ikkagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii lahe, et jõuluootust jagad! Aga kas tohin küsida, et kuidas Sa Lõuna-Hiinasse sattusid? :)

      Delete
    2. Ikka tohid :) Tulin siia pooleaastasele praktikale tööle ühte ettevõttesse läbi tudengiorganisatsiooni AIESEC, mille liige ma ka ise olin.

      Ja kui on pisut huvi siinse elu vastu, siis minu blogi asub siin: eivachina.blogspot.com - natukene pilte, emotsiooni ja tõsisemat analüüsi siinolekust.Ilmselt kõige hullumeelsem aga imelisem koht kus elada on just siin! :)

      Delete
  2. Kuidas trippisite ja palju selleks finantsi kulub? Olen ammu tahtnud sinna minna. Tänud vastamast! :)

    ReplyDelete
  3. Ma pidasin silmas Palangat... :D

    ReplyDelete