Thursday, September 5

Uus lemmik - vanniessents Tropical Kiss


Olen mitmeid kordi Kaubamaja ilumaailmas nendest Dresdner Essenz Welnessi vanniessentsidest mööda kõndinud ja mõtlesin, et kuna ma vanniskäike nii palju naudin ja ühtegi essentsi kunagi varem proovinud ei ole, siis kohe kindlasti peab see toode mulle ostukorvi reisima.

Kuigi pakendil on näga vaid kookoseid, on pulbrisse lisatud ka tsitrust. Üllataval kombel tekkis päris palju vahtu, aga kui palju vahtu pole teile piisav ja tahate megapalju vahtu nagu mina, siis soovitaksin vette puistata kaks pakki. :D

Tsitrus & kookos on super kombo, seega olge valmis, et vannituba hakkab imemaitsvalt (just, maitsvalt) lõhnama. Ja no loomulikult - nahk on pärast vanniskäiku eriti pehme!

Soovitan! 

8 comments:

  1. Issand mul tuli praegu siuke vanniisu peale :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh, nii armas! :D Mul tulevad need vannimõtted ka kuidagilt väga spontaanselt. Näiteks loengus järsku, et oh, täna õhtul lähen vanni! Või ärkan hommikul tundega, et kui praegu vanni lähen, on kogu mu maailm päästetud. :D

      Delete
  2. Kusjuures mul tuli ka kohe jube isu vanni minna :D

    ReplyDelete
  3. Jaa .. mina tahaks ka vanni minna, aga hetkel pole seda võimalust :/ Ma ei jõua ära oodata, et mul oleks oma kodu, kus oleks üks mõnus vann, kuhu kasvõi igal õhtul lõõgastuma ronida :P koos kõigi nende essentside-vannipiimade-vahtudega, mis mul wish-listis on!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unustame koos ja varsti saab Liina oma koduga vanni!! :)

      Delete
  4. See on täiesti imelise lõhnaga vanniessents!

    ReplyDelete