Saturday, March 29

DSUK käekott :: hippster


Avastasin, et ma polegi enda uuest-igapäevasest-sõbrast jõudnud veel rääkida! Kui mäletate, siis lisasin selle käekoti endale sünnipäeva wishlisti ja eelkõige seetõttu, et mul polnud ühtegi pikkade sangadega käekotti. Ja sellist lihtsate toonidega, klassikalist käekotti. Kõik on kas über-värvilised või über-väiksed. 

Aga samas ei tahtnud ma leppida täiesti tavalise musta või valget kotiga ja tahtsin, et ta eristuks veidikenegi linnapildist. Ja kuna ma teadsin, et Hipp pöörab erilisusele ja kvaliteedile palju tähelepanu, siis polnud kahtlustki, et tema kodulehelt midagi wishlisti ka satub. :)

Kott ei näe mitte ainult lahe välja, aga on samal ajal ka jube praktiline. Kuigi erinevad sahtlikesed ja lukud võivad mõneti segadusttekitavad olla, siis mulle need vastupidi meeldivad.

Ja kui tavaliselt olen mina üks nendest, kes sadu kordi käekotte vahetab ja kogu sisu mitu korda ümber tõstab, siis nüüüüüd... nüüd mahuvad kõik asjad ühte kohta ära ja ma ei pea enne väljaminekut igat kotti tšekkama ja veenduma, et kõik asjad ikka kaasa saaksid. :D Korras kotimajandus = vähem peavalu.


5 comments:

  1. Oi, Sandra, siin sa said nüüd natuke pügada. :( See ei ole päris nahast, DSUKil ei olegi ehtsast nahast kotte. Hippster küll õnneks kodulehel ei salga seda: neil on kodulehel kirjas, et "leather look PU" vms, aga kui sulle väideti, et tegu on ehtsa nahaga, on küll tegu valega. Aga kott iseenesest on ilus, kui lepid sellega, et tegu on plastmassiga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, sain jah vist pügada, aga keegi peale mu enda silma ei väitnud mulle midagi. :D Pean järgmine kord vist prillid ikka pähe panema... Aitäh tähelepanu juhtimast, nüüd olen ise ka targem. :) :D

      Delete
  2. Kui kaua sealt need kotid tulevad? Kodulehel oli kuni kaks nädalat... aga see tundub nii hirmus pika ajana... Kaua Sinu kott tuli?

    ReplyDelete
  3. Palju kotte on kohapeal kohe olema, tavaliselt tarne on kuskil 7 tööpäeva, võib juhtuda vahel, et on ka kauem läinud aga 7 päevaga on kotid siiani kätte jõudnud!

    ReplyDelete