Saturday, May 3

Esimene vlog :: Stilistika nädal


Täiesti spontaanselt otsustasin, et võiksin enda ühe stilistika nädala jäädvustada ja samal ajal vlog'imisega alustada. Ja nagu öeldakse, siis need spontaansed otsused pidid vahelduseks täitsa mõnusad olema. Ja ongi!

Videopostituses siis lähemalt sellest mida täpsemalt lisaks reporter-toimetamisele Tudeng TV jaoks teen, ning nagu ülemine piltki öelda tahab, siis ei suple ma shopinguparadiisides vaid kohe päris tõsiselt jooksen nagu orav rattas ringi. Kui olin suvel ühe stilisti assistent, siis ma ei saanud päris täpselt aru miks tegelikult stilisti amet võib stressitekitav olla ning nii tore ju kui saab päevad läbi vingeid riideid kokku sobitada ning riietusega telepilti huvitavamaks visualiseerida. Tegelikult aga on stilistika-amet vastutusrikas töö, planeerimist-jooksmist tuleb iga päev ette, ankrud on iseloomult nii erinevad ning kuna inimesed riietuvad sama erinevalt kui on nende iseloomud, siis raske on kõigile meelepärane olla.

Aga kui sellesse kõigesse suhtuda avatud meelega, ennast pidevalt motiveerida ja üldse rõõmuga asju teha, siis küll see stressifaktor ka kaduma hakkab. Loodan, et minu esimene vlog meeldib teile ja kui arvate, et võiksin neid veel teha, siis andke mulle "high five" nupukesele vajutades ikka märku. :)


4 comments:

  1. Väike soovitus - selle asemel, et end peeglist filmida, võiksid ju kaamera kuskile stabiilsele alusele asetada. Endal mugavam ja vaatajal ka oluliselt parem vaadata :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh soovituse eest, aga just nii oli mul hetkel mugavam ja kiirem kohe kaamera võtta ning filmida. Kuna kõik alles nii lapsekingades, siis küll samm haavalt hakkan väiksemaidki viperusi lihvima. :)

      Delete
  2. Sul on väga mõnus hääl :)

    ReplyDelete
  3. Üliüliüliiiiikift! Ma juba salamisi ootan neid vloge, milles sa end näiteks valmis sätid (silmad lahti - hommikune meeleolu - riiete valimine - sättimine)... + igapäevaste tegevuste tutvustamine, endast rääkimine jajajajaaa edasi. :)
    Jõuduuuu ja jaksu, nimekaimukene.

    ReplyDelete