Tuesday, November 18

Anne & Stiil :: November Issue ja Ilugala


Avastasin, et olen novembrikuu Anne & Stiilist nii facebookis kui ka instagramis mõne sõnaga rääkinud, aga siin mitte. :) Ja kes pole ajakirja veel näinud/lugenud, siis sel nädalal on seda viimane aeg teha - uus number vahetab vana kohe-kohe välja. Mina kirjutasin sel korral loo "totaalsest muutumisest" ehk kuidas jumestja Darja Tamm kosmeetika abil naistele täiesti uue & värske ilme annab. Loo inspiratsiooniks oli Imbi, kes ravile allumatu haiguse pärast ligi 10 aastat tagasi enda juuksed kaotas ja ühe facebooki muutumismängu võitis. Tänu muutumismängule sai ta kogeda, mis tunne on jälle juustega olla.

Aga... mõeldes järgmisele nädalale, siis esmaspäeval on Anne & Stiili ilugala. Gala teemaks on metall ja ausalt öeldes on see minust väga kauge stiil juba sellepärast, et mul pole kapis mitte midagi metallikut! :D Samas stiilipeod mulle meeldivad ja püüan midagi välja mõelda. Vaatasin natuke poodides ringi ja see Mohito pemplum pluus tundub täitsa sümpaatne. Selga veel ei proovinud nii et kunagi nädala lõpus tuleb poodidele uus tuur peale teha!

Anne & Stiili ilugala on alati olnud ajakirja suursündmus, kus kuulutatakse välja parimad ilutooted ja Aasta Naine! Vähemoluline ei ole aga see, et antakse välja Ly Ranne Fondi auhind Ilulooja, millega tunnustatakse moe- ja iluvaldkonna tegijaid. Minu meelest on täiesti esimest korda müügil ka ilugala piletid, nii et kes tahavad vapustavast õhtust osa saada, siis siit! saab piletid endale ka soetada. :)


1 comment:

  1. What, miks ma ei teadnud, et teema on? :D
    Tänan sind selle eest ja lähen nüüd oma riidekappi revisjoni tegema!
    -P.
    Bowtie Diary

    ReplyDelete