Monday, November 3

ISADEPÄEV :: 15 VIIMASE-HETKE KINGIIDEED!


Isadepäev on juba sel pühapäeval ja kuna isadele ning üleüldse meestele on alati raske midagi kinkida, tegin väikse ajurünnaku ja panin mõned kingi-ideed ka siia kirja. Enamus kingitusi on sellised, mida olen ise varem kinkinud või olen empsi ja sõbrannade muljed kõrvataha pannud! :)


1. LÕHNAKOMPLEKT
www.mylook.ee tuleb appi just siis, kui avastad, et oled kingitusega viimasele minutile jäänud! Oleme empsiga sellelt lehelt mitmel korral erinevaid lõhnu ja kreeme ostnud ning enamus asjadest on kohale tulnud juba järgmiseks päevaks (Valgamaale siis, Tallinnas peaks kätte saama juba samal päeval). Lisaks on komplektide hinnad päris soodsad!


2. KINKEKAART
Kui pole konkreetset kingiideed aga on papsile huvipakkuv valdkond teada, siis kinkekaardiga saab ta ise meelepärase kingituse välja valida.


3. NÄOHOOLDUSTOOTED
Kuna raseerija ja sellele järgnev palsam on pea igal isal igapäevaselt kasutuses, siis miks mitte üks selline komplekt lisaks kinkida? Raz-War kodulehel on hea isadepäeva pakkumine ja kui õigesti aru sain, siis E-R enne kella 15.00 tellides saab Post24ga paki kätte juba järgmisel päeval. Ehk siis jälle selline viimase hetke kink ja kindla peale minek! ;)


4. AJALEHE TELLIMUS
Olgu selleks siis kas Postimees, Õhtuleht, Eesti Ekspress või Kesknädal (:D) - mina ei hakka kohut mõistma! Aga selge on see, et isadele meeldib paberkandjal uudiseid lugeda ja uus meelepärane väljaanne teeb pühapäevased kohvijoomised sisukamaks!


5. SOOJAD SUSSID
Ja ajalehe kõrvale paar sooje susse! :D Külm aeg on tulemas (on ühe jalaga tegelikult juba siin) ja kuigi paljude arvates on sussid iganenud kink, mida igal jõuludel isadele kingitakse, siis lambanahast sussid on tegelikult väga mõnnad. Ja kinkida soovitan loomulikult juhul kui isa on ikka sussikandja ja tal juba üks paar sooje jalavarje juba ei ole.


6. OMA PILDIGA VÕTMEHOIDJA
Oma pildiga võtmehoidja on kift meene ja mõned aastad tagasi isale üks selline ka kingitud sai. Samas, võtmete küljes on punaste juustega pilt, seega ei saanud see olla mõned aastad tagasi.. :) Aga igaljuhul on see lahe kingitus ja olete enda isaga kogu aeg kaasas!


7. FILM/DVD
Sobib ideaalselt filmifanattidele! Rahva Raamatus ja Apollos on suur valik filme ning nad paki teele ka kohe esimese või teise tööpäeva jooksul. Kuigi internetist saab filme tasuta alla laadida, siis uuematel pole tihtipeale subtiitreid ning kui isa inglise või vene keelt ei oska, siis jäävadki uued filmid alguses vaatamata. :) Ja näiteks mina tahaksin küll tulevikus riiulit, kust saaks häid filme kohe varnast võtta!


8. NAHAST KINDAD
Chilli's ja Cherry's on palju häid isadepäeva pakkumisi ja leidsin sealt näiteks sellised kindad. Jälle hea kingitus juhul, kui nahast kindaid veel ei ole ja tegelikult on ka nii, et vanad kipuvad kas kuluma või hoopis kaduma. :) 


9. OMA PILDIGA KRUUS & KOHV
Kuigi tasse on kõigil terve elamine täis, siis sellist kindlasti veel ei ole! Ja kui isa on kohvisõber, siis osta kõrvale ka pakk häid kohviube (eks need head tuleb ise välja nuputada, näiteks kohvipoodides tädidelt uurida, meie perele on meeldinud shokolaadi- või pähklimaitselised kohvioad)! Photo Point'ist tellides ja koodi "ISALE" kasutades on kõik kruusid -50%. Kahjuks avastasin, et nad soovitavad kruusi-tellimused ära teha kolmandaks novembriks, sest järjekorrad on pikad. Aga usun, et teistes kohtades võib tellimuste täitmine kiiremini minna, näiteks jällegi - Chilli's.


10. RAAMAT
Kui paps neelab raamatuid, siis parimaks kingituseks ongi ju raamat! "Suur Tõll" on hetkel mitme raamatupoe topis, nii et tundub (ka loo poolest) isadele paslik. Uurige-mõelge! Samas tulekski teada, mis žanrit isa eelistab ja kuigi mulle Kivirähk väga meeldib, ei pruugi ta paljudele teistele meelepärane olla. :)


11. OMA KIRJAGA SAUNARÄTIK
Lase saunarätikule tikkida kas isa nimi, ühine nali või mõni muu loosung ja omapärane kingitus ongi valmis! www.netikink.eu lehelt leiab veel mitmeid põnevaid kingitusi ja nad lubavad postitada 2-4 päeva jooksul.


12. KINOPILETID 
Isadepäev ongi selleks, et enda päev papsiga koos aega veeta ja miks mitte seda kinos teha? Vaadake, mis pühapäeval kinost tuleb ja planeerige üks korralik action-filmi õhtu! ;)


13. CD PLAAT
Uuri välja papsi muusikamaitse ja osta talle poest meelepärane CD või tee talle ise autosõitudeks mõni tore plaadimiks!



14. OMA PILDIGA SÄRK
Jällegi pean viitama www.netikink.eu lehele, sest ma polegi nii laheda disaini ja lõikega särke veel näinud. Enamasti on need "tooriksärgid" tavalised valged... :)



15. DIY KINGITUS
... ehk siis nokitse ise midagi kokku. :) See haamer tundub kift ja lihtsasti järeletehtav mõte, samas Jack'i pudel näeb sellise "serveeringuga" nii ahvatlev välja. 


Loodan, et saite sellest postitusest natukenegi inspiratsiooni. Ma soovin, et kõigil tuleks enda isadega vahva pühapäev ja kindlasti ärge unustage, et kingitus ei pea olema füüsiline ja hinnaline. :) Kui te pole pikka aega kodus käinud ja ammu vanemaid näinud, siis ka see on kingitus. Ja alati võib midagi maitsvat hommikusöögiks meisterdada ning sellega armsaid isasid üllatada. Lihtsalt mõelge, mis võiks antud ajahetke sobida! :)

2 comments:

  1. Tšeki oma bloglovin kontot. Uued postitused ei ilmu millegipärast feed'i, viimased postitused juulikuust :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeps, tean! :( Parandan vea nii pea kui võimalik. :)

      Delete