Sunday, April 18

Kooliteatrite vabariiklik festival

Reedel ja laupäeval toimus Põltsamaa kultuurikeskuses Kooliteatrite vabariiklik festival, kus Valgamaad esindasime sel korral meie(põhikooli astet), MTÜ Sooru arenduse näitetrupp. Mina küll läksin reede hilja õhtul ära ca 10-11 ajal, sest laupäeval pidin olema Otepääl, kus toimus Kalevi tantsupeo (mis toimub suvel) ülevaatus.

Meie trupp küll laureaadiks ei saanud, aga Rasmus sai vist mingi eripreemia? Oli vist? (ma ise veeeel täpselt ei tea). Tegelikult me seal omavahel arutasime - me jõudsime nii kaugele ja olime selle üle õnnelikud, sest kuulge... sellise kogemuse omanikeks saime!

Kui me reede lõunaks sinna jõudsime, siis hakkasimegi esmalt vaatama teiste näidendeid, kuna meie esinemisaeg oli alles kella 20.30 paiku. Ütleme nii, et konkurents oli kõva, kuigi oli ka selliseid etteasteid, mis mulle isiklikult ei meeldinud. Kõige rohkem liigutas mind üks vene näidend, paljudele jäi kindlasti selle mõte arusaamatuks, kuna terve etendus oli ju vene keelele üles ehitatud, kuid mulle see probleeme ei valmistanud. Mulle meeldis, kuidas nad oskasid just täpselt õigeid tundeid enda rolli süstida... Nad näitlesid hingega ning nende liikumine oli super. Ainus negatiivne pool oli nende puhul see, et nad ei jäginud reegleid ja ületasid 20min lubatud piiri, aga see selleks.

Pilt enne esinemist, hästi päh-päh graafika, aga las olla
Vasakult: Kungla kuningapoeg, Salme, Linda, Kalev, Vesi, Vanaeit, Kalevipoeg, Täht, Kuu, Päike ja Tuul
Liina ja Johhi (+ ülejäänud taustal, ööbimine toimus koolimajas)
Kõige lahedamad üldse! Pärast esimese päeva esinemisi käisid meil külas Eesti improteatri näitlejad, kes meie päeva lõpu no niiiii lõbusaks tegid. Rahvas lihtsalt naeris, plaksutas meeletult... Energilised emotsioonid olid pärast neid 
(järgmised pildid on tehtud kohaliku pildistaja poolt)
Kalevi surm; meie näidend; Rasmus
Kalev, vanaeit, Linda; (Rasmus, Anabell, Andra)
Tubli Rasmus, tubli!
 

10 comments:

  1. Ma teadsin, et see olid Sina, keda linnas nägin! ;d

    ReplyDelete
  2. Oleksid siis võinud karjuda, oleksin kah tahtnud näha ;)

    ReplyDelete
  3. tak znachit ti hoprosho po russki ponimajesh? :)

    ReplyDelete
  4. heyy beauty

    you look so sexy :**

    do you have skype ?

    ReplyDelete
  5. Uveren! :)
    k sozhaleniju net..

    ReplyDelete
  6. ne pohozha na russkuju :)
    kakoj ti nacionalnosti?

    ReplyDelete