Saturday, April 10

Staarijäljendajad

Reedel toimus siis staarijäljenduskonkurss Mini playback show, Valgas. Meie grupp jäljendas Cheryl Cole videot Fight for this love. Ma ei oska emotsioone kirjeldada, sest minu meelest läks meil super hästi. Tüdrukud olid ikka nii tublid! 
See esinemine oli sel korral väga tähtis minu jaoks, sest esimest korda olin ise juhendaja rollis. Selle suure töö korvas tegelikult veel suurem tahe jaaaa neeeed rõõmsad näod, mis trennides kogu aeg olid...
Veel positiivsemaks tegi meele see, kui niiiii paljud tulid ütlema, et neile meie kava väga meeldis... aitäh toetuse eest! Ikkagi olid meil mõned äpardused kaa... aga mis asi oleks õige, kui ei oleks vigu? Nimelt ütles õmbleja meile täpselt enne bussile minekut, et üks dressikas on puudu...et ta lihtsalt ei jõunud ja juba oli paanika missugune. Hiljem dressikaid üle lugedes avastasime, et lausa 2 on puudu! Pärast käisime mööda kaltsukaid ja saimegi asemele, hea 5kr-ga, naer. Lõikasime dressikad pooleks ja olemas oligi - viuhhh!
Peaproov...uh, läks ka halvasti, ikkagi närv sees ja proovi ajal ongi kõige suurem pabin! Ent see-eest tundsime esinemise ajal ennast kui kalad vees!
 
Me saime veel liikumise eest eripreemia (oli vist?), jällegi positiivne.

Meie esinemise video ka siis:

3 comments:

  1. Ei väsi kordamast - te olete nii lahedad!!!

    ReplyDelete
  2. PERFECT!!! You're wonderful dancer.! :) but photo.. :) i would see more.;)

    ReplyDelete
  3. oh you are shiny :**

    and I see that we have a new Cheryl Cole :)*

    ReplyDelete