Tuesday, October 25

DermaSel SPA bodyscrub


DermaSel SPA kehakoorija mango 38ml - surnuid naharakke eemaldav koorija kehale. Sisaldab mangoekstrakti mis annab kehale eriliselt siidise pehmuse jing eksootilise lõhnava aroomi. Surnumeresoola osakesed koorivad nahka õrnalt, säilitades naha loomuliku niiskussisalduse. Nahk on tasakaalustatud ja kaunilt siidine. Kasuta 1-2 korda nädalas. Kanna nahale 2-3 minutit, masseeri kergete liigutustega. Loputa.

Proovisin ära, tegu on Saksa tootega. Olen absoluutselt rahul. Alguses suhtusin suhteliselt skeptiliselt, sest see on testri pakendis ja ma ei saanud seda nuusutada. Ostsin juhuse peale. Soovitan soojalt seda tooded, see lõhnab lausa imeliselt ja koorijana on ta ka teistsugune... Ta ei ole selline kõvade osakestega (tavaliselt eelistan selliseid kehakoorijaid, kus ikka tunnen, et osakesed koorivad :-D), ehkki mulle isegi see koorija hakkas meeldima.

Ostsin selle ise Pärnu ILU ilupoest, hinnaks 3.50€. Kodulehel www.adoor.ee on täpsem info DermaSel toodetest, kahjuks ei paku nad e-poe teenust. Sellel kodulehel on pilte ka 250ml kehakoorijatest ning lisatutvustus ka. ILU poes ma ei pannud tähelegi, kas suuremaid on müügil. Kindlasti kui oli, siis hirmkallid. See üks tester maksis omajagu.

Tahtsin proovida ja ei pettunud. Mõtetes sihin suuremat purki!! Mõtlesin, et jaga teiega ka!
Kas keegi teist on äkki neid teisi sama firma koorijaid proovinud? Kuidas jäite rahule?


No comments:

Post a Comment