Monday, December 12

Christmas season


Seoses jõululaadaga, mis leiab aset sel neljapäeval (koolis), on mul iga päev käed tööd täis. Proovin võimalikult plaju ehteid teha müügiks, sest viimasel ajal ei ole ma midagi teinud ja tahaks pakkuda laia ning erilist valikut kauplejatele. Üldse, jõulude ajal nii palju nokitsemist.

Igastahes, TSKK lugejatele, kes kindlasti ka laadale satuvad - plaanin müüa sõrmuseid, kõrvarõngaid (sulgedega, tagasihoidlike, efektseid, pärlitega - igasuguseid), käevõrusid, ehk prosse ja võib-olla kaelakeesid. Kui te ei tea, mida loosipakis klassiõele kinkida, siis kindlasti mina aitan teil otsuse teha. Mis võiks olla veel armsam, kui ilus ja eriline ehe?

Sel korral olen mõelnud ka noormeestele (ehk ka teie klassivendade peale, kui teil pole midagi kinkida).. Jep.. aa, ja hinnad tulevad ka vägaa okeid, sest kooli laat ikkag! Võtke raha siis neljapäeval kaasa. Aga eks ma veel räägin vahepeal sellest.

Hakkasin endale salli kuduma! Kindlasti pean selle kudumise lõpuni tegema, sest mul on alailma kõik alustatu pooleli jäänud. Just kudumisega seonduv.

Tahaksin järgmisel nädalal alustada giveaway'ga. Lubasin seda ju teha siis, kui 150 täis, aga nüüd on juba 185 täitunud wupsti, et selle eest peaks kindlasti midagi välja mõtlema. Teeksin giveaway nii, et võitja saaks selle jõulude ajaks kätte.

3 comments:

  1. Väga ilus sinine värv salli jaoks :)

    ReplyDelete
  2. Täpselt nagu mina, alati alustan kudumist suure tuhinaga ja siis jääb alati poolikuks ka :D

    ReplyDelete
  3. Lõng on väga ilusat värvi ! :)
    Muidu tahtsin küsida, et kas sa palun paneksid minu blogi ka eesti blogide loetellu ? :)

    minu blogi : http://couleurspalette.blogspot.com/

    ReplyDelete