Monday, September 30

Pilk esimesele blogijate üritusele ♥


Olin väga meelitatud, et sain kutse Eesti esimesele blogijate üritusele! Eriti hea meel oli mul selle üle, et nägin kõiki toredaid ja veel toredamaid blogijaid, keda juba pikka aega jälginud olen. Selline mõnus ärevus oli sees, justkui läheks enda lemmikstaaridega kohtuma! :) 

Olin natukene kurb ehk sellepärast, et tavaliselt ei suuda ma väga väikestes ruumides eriti kaua olla (sest mul hakkab meeletult palav ja ma ei saa hingata) ja seetõttu ei jõudnud ma paljudega rääkida ja püüdsin selle asemel kusagil nurgas õhku... Sellepärast ma Liina ehk alguses natuke kahtlev olingi ja ei teadnud, kas tulen... Aga mul on väga hea meel, et siiski otsustasin minna! Ja küll järgmine kord jõuab kõigiga pikemalt rääkida!

Liina ja Grete suutsid nii oma olemusega kui ka väikeste vahepaladega kogu selle õhtu nii vahetult siiraks muuta ja kõik blogijad olid nii armsad, et oeh... ♥ Olen ikka nii õnnelik, et meil Eestis selline pisike blogijate "kommuun" tekkimas on ja ma ei jõua ära oodata järgmist kohtumist!

 Eriti mõnus goodiebag! Kui me mu põllepilte tegime, siis võtsin ühtlasi selle koti ka näppu :)
Koti sisu (Happy Socks'id on ainult puudu, aga üleval on üpris kelmikas pilt nendest):

5 comments:

  1. Oiii ma näen köögipildilt, et sul jura kohvimasin? Kuidas on? Meeldib?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, näed õigesti! Mina kanget kohvi eriti ei armasta ja eriti sellest masinast ei koolis, mulle meeldib kapselkohvimasin rohkem... :D aga ema kasutab ja talle meeldib! :)

      Delete
  2. Sul on ikka ulmelised juuksed! Ning see üritus vajab kordamist :)

    ReplyDelete