Tuesday, January 7

Project Runway :: Season 12 & Dom Streater ♥


Kuna Project Runway 12 siisoni viimasest osast on möödunud juba päris mitu kuud, siis ma loodan, et kellegi jaoks midagi ära ei spoili. Aga kui spoilin, siis palun-palun kerget karistust! :)

Hakkasin Project Runwayd vaatama pärast seda, kui Dulce ja Fleur mainisid, et osalesid seal koos teiste juutuberdajatega ja kui Dulce vlogmasi ajal seda episoodi vaatas, siis tekkis minus ka kohe huvi. Ja et seda kindlat osa ei saa (vist) veel Eestist vaadata, siis otsustasin, et vaatan esialgu 12 siisoni ära.

Kõige esimesena jäigi mulle silma Phillyst pärit 24aastane Dom ja alates esimesest osast soovisin, et tal hästi läheks & et ta saate võidaks. Ühel hetkel hakkasin lootust kaotama, sest ta tundus inimesena liiga hea, et tõsi olla, ta ei võitnud ühtegi vahekonukursi, teised osalejad jäid žüriile rohkem silma & mitte kunagi ei võida see, kellele mina pöialt hoian... :D

Project Runway on üles ehitatud Supermodellide põhimõttele: reality show, erinevad challenged, kisma & kätš, ainult et modellide asemel püüavad pildile pürgida disainerid. Ja on ühtlasi sada korda põnevam! Vaatasin silmapilgutusega kogu siisoni ära!

Aga Domi juures meeldis mulle see, et ta küll kohati jagas kriitikat, aga ei norinud tüli, ei solvanud kedagi, nokitses enda tööde kallal ilma virisemata, ei puhkenud raskuste ajal nutma ja kuigi ka tema oli magata & väsinud, siis ta ei valanud seda kellegi peal välja. Mina ei tea... Mina näiteks hindan väga selliseid asju disaineri või ükskõik mis muu eriala inimese juures. Ka sõbra või tuttava juures. Mulle meeldis, et ta näitas, et ka siirana ja iseendana on võimalik läbi lüüa. Tean, et sellised head inimesed süüakse näiliselt enne mitu korda hundikarja poolt ära, aga kõige lõpuks jäävad nad ikkagi võitjateks.

Ja ma ei saa midagi teha, et ma märkan selliseid asju inimeste juures kõige esimesena ja sellepärast hakkangi neile täiega kaasa elama. Alguses ma ei olnud kindel, kas ma niivõrd tema loomingut fännan, aga kui ta värvide & printidega lagedale tuli, siis võitis ta mu südame ikka totaalselt!! Ootan huviga tema uusi kollektsioone ja hoian ka tulevikus tema tegemistel silma peal!






3 comments:

  1. Ma hakkasin ka seda seriaali mm, üleeile vaatama ning esimene hooaeg nüüdseks läbi. Tõsiselt vinge saade ja sõltuvust tekitav :D anyway, tahtsin öelda, et pole küll 12 hooajani jõudnud (ei söö sind ära :D), kuid armastan juba nii mõndagi riietust nendest sinu välja toodud valikutest, can't wait to see it and that talented woman :) :)

    ReplyDelete
  2. Minu lemmik sari juba aastaid :)

    ReplyDelete
  3. See saade tundub küll väga huvitav, peab vaatama :)

    ReplyDelete