Monday, April 28

Natuke kirjatööd :: Anne & Stiil ja Unistuse Pulmad


Kui kuu alguses andsin instagramis märku, et minu looga värske Anne & Stiil on poelettidele jõudnud, siis täna-homme-kohe-praegu on veel viimane võimalus ajakirja osta, sest uus number vahetab vana peagi välja. Osalesin ühes eksperimendis, testisin kuu aega täiesti teistsugust toidumenüüd ja kirjutasin kõik enda kogemused/mõtted jutukeseks kokku. See ajakiri on minu jaoks väga oluline, sest no kuulge - minu debüütlugu ju! Muidugi on eriline. :) Ja aitäh kõigile teiele kes te instapostituse peale ajakirja ostma läksite!!

Ja minu teine ajakirjalugu (millest polegi jõudnud veel eriti rääkida) ilmus hiljuti Anne & Stiili eriväljaandes Unistuste Pulmad. Käisin ühe megakifti noorpaariga Stockmannis kingitusi valimas ning selles loos siis täpsemalt sellest, kuidas Kati ja Priit said kingituste valimisega hakkama siis, kui "teine pool" seda ei näinud. Ja kui sarnased või erinevad nad siis selle artikli põhjal on. :) Tõeliselt mõnus oli nendega seda lugu teha, sest nad olid nii hoolivad ja armastavad üksteise vastu. Loodan, et nende pulm ON unistuste pulm! :)

2 comments:

  1. Tean Katit juba veidi aega ja tegu on niivõrd armsa inimesega. Mul õnnestub ka pisut tema pulmast osa saada - teen talle sel tähtsal päeval meigi. Seega oli seda artiklit lugedes niivõrd tore avastada, et ühes artiklis kohtusid kaks niivõrd armsat ja sooja inimest - Sina ja Kati (:

    ReplyDelete
  2. Nii tubli - tuult sulle tiibadesse armas Sandra! :)

    ReplyDelete