Wednesday, April 9

OOTD & Movie Night


Käisin sõbrannaga ühel ülitoredal Anne & Stiili üritusel "Olen ilus, loomulikult" ja vahetult enne jõudsime mõned "fotosüüdistused" ka teha. :) Sel korral nägime moefilmi "Pustake mu tuhk Bergdorfi" ja kuulasime disaineri & stilisti Britt Samasoni loengut nutikast riietumisest. Igati vahva ja inspireeriv õhtu - selliseid võiks veel ja veel ja veel olla!

Jaaaa, minu esimene video!!! Get ready with me!! Pole küll midagi erilist, aga algus on tehtud :)
 RESERVED :: MOHITO :: SEPPÄLÄ

18 comments:

  1. Aga kust see ilus pluus pärit on?

    ReplyDelete
  2. Mulle nii meeldib su juuksevärvi toon, tahaks endalegi :) Kas võiksid videos kasutatud toodete nimekirja ka postituse alla lisada, palun? :)

    ReplyDelete
  3. Hei!
    Mul on üks küsimus, et kas Sul oleks viitsimist ja tahtmist veidi kirjutada sellest, kuidas ning miks sattusid Anne & Stiili aprillikuu ajakirja oma looga? :)

    ReplyDelete
  4. Heips! Jaaaa, viitsimist ja tahtmist mul on!! Kogun praegu natukene hoogu vist, aga see postitus on mul TO-DO listis. :)

    ReplyDelete
  5. Vaatan su juukseid ja mõtlen,et need on lihtsalt nii ilusad! :)

    ReplyDelete
  6. sa oled niii nunnu! väga tore video, tee neid veel. :)

    ReplyDelete
  7. OT: äkki sellepärast sul migreen ongi, kuna sa käid ilma prillide-läätsedeta? Mul hakkab küll pea valutama kui ma ei näe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sul võib õigus olla. See võib mõjutada, aga võib-olla ka mitte. Vahel käin terve päev prillidega ja lõpetan ikka peavalust oksendades (näiteks nagu eile). Kuus-seitse aastat tagasi nägin ilma prillideta niisamagi hästi, aga migreenikad olid ikka. It depends I think :(

      Delete
  8. Mulle hakkas videos see kruus/tass silma,väga vinge :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga lahe! See on mõnus kruus või juba nagu ämber - saab korraga palju rohelist teed sisse panna ja ei pea mitu korda jooksma/täitma. :)

      Delete
  9. mis huulepulk see on??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! :) See on Isadora Perfect Moisture Lipstick 162 "Tropical pink".

      Delete