Sunday, April 6

Youtubers :: Estonianna


Kiire tsau kõigile! Ma ei plaaninudki täna postitust kirjutma hakata, aga kuna avastasin ühe laheda youtuberdaja, siis ma ei saanud magama minna enne, kui olen seda teiega jaganud. Kuna olen viimasel ajal silma peal hoidnud nii mõnelgi vene youtuberdajal, siis avastasin nende seas ka ühe eesti-vene naise youtube'i konto.

Põhimõtteliselt blogib ja vlogib ta kõigest, peamiselt küll iluteemadel aga sekka satub kilde ka igapäevaelust ja kuigi olen käputäie tema videotest näinud, siis kahtlemata on temas midagi, mis mulle väga meeldib. Ma küll ei tea kui paljud minu lugejatest vene keelt oskavad, aga mõtlesin sellegipoolest jagada - äkki kellelegi pakub huvi. Ja vahepeal on lihtsalt mõnus selliseid lühikesi-kiireid postitusi teha. :) 
Mõnusat uudistamist!

5 comments:

  1. Sa võiksid fonti kuidagi nii sättida, et lingid tekstist eristuksid. Vähemalt mul chromega on lingi värv alguses samamoodi must nagu ülejäänud tekstki ja siis põhimõtteliselt peab kogu teksti hiirega läbi käima, et leida kas mõni link ka kuskile peidetud on. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmmm... aga Kats, mul ongi, lillaga ju? Või ei olegi näha? Mul nagu näitab (kasutan ka Chrome'i)...

      Delete
    2. Mina näen ka mustana ning pidin otsima :)

      Delete
  2. Siis lähevad lillaks, kui sinna peale juba vajutanud oled :) sellepärast sul endal ongi kõik lillad :)

    ReplyDelete