Thursday, January 6

Õhtusöök Olde Hansas


Käisime detsembri lõpus Olde Hansas söömas. Alguses plaanisime lihtsalt Maanut ja Bretti Tallinnasse saata. See, et läksime Olde Hansast läbi, oli best plan ever!! Mõnus oli enne nende ära minekut veel koos istuda, juttu ajada ja nii päris mitu tundi. Neid pilte vaadates mõtlen jälle, et minu jõuluperiood on olnud tõsiselt armas ning meeldejääv. Ei ole sellist tunnet vähemalt, et midagi oli sel aastal puudu, sest eelmine aasta näiteks oli.

Maanu ja Brett
Mekkisin... kalja :D

 Mulle hakkas Olde Hansa nii meeldima. Olen sellest varem küll korduvalt kuulnud, kuid ise ei olnud võimalust sinna sattuda. Maarjal ja Bretil on nagu traditsioon see, et nad vähemalt korra aastas külastavad seda restorani kui Eestis käivad. Ma loodan, et meie Tõnuga leiame ka võimaluse seal tihedamini käia. :)

Ei mürgitanudki ära.. :D Hiljem käisime selliseid klaase ostmas ka. Omapärased ja ilusad klaasid, miks mitte ei võiks koduski paar sellist olla? Ühe klaasi hind oli 180.- aga Tõnu leidis juhuslikult ühe kasti, kus olid praagid klaasid. Klaasidelt oli paar mügarikku puudu või muud väikesed vead. Igastahes tegelikult täiesti korralikud klaasid ja alla hinnatud 20.- peale. Superlux! Lisaks oli seal veel mõnusaid seepe, hea lõhnaga küünlaid jne...
Bjuutiful :)
Ikka veel so in love, uskumatu!!
Täiega lahe kamin juu!!??
WC võlusid avastamas
See Pardipraad oli minu ja Maanu nämmnämm pärast eelrooga :P
Nii õnnelik, et lõpuks süüa saab!! :D

4 comments:

  1. lovely pictures

    http://www.aliavenue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ülimalt armas ja soe inimene,rääkimata sellest kui inspireeriv ning hakkaja sa oled.Jälgin huviga sinu blogi ja palju palju edu sulle.
    Tekkis ka küsimus mida plaanid edasi õppima minna?Ning kui tihti sa solaariumis käid..ülimalt jumekas oled!

    ReplyDelete
  3. Suur-suur aitäh Sulle, on mõnus enne magama minekut nii siirast kommentaari lugeda!
    Plaane edasiõppimiseks on mul nii palju! Mõtlen pidevalt sellest. Midagi täpselt ma enda jaoks veel välja mõelnud ei ole. :D Sügaval sisimas köidab mind tegevtoimetus (edasised õpingud oleksid siis seotud ajakirjanduse ja suhtekorraldusega, kuigi mind sõna "ajakirjandus" vahel kohutab...) ning kunst... Vot nii, aga eks aeg näitab, mis saab. :)

    ReplyDelete
  4. Suured tänud kvaliteet aja eest!!! See oli üks suurepärane õhtu-natuke salapärane, palju lumine, meeldivalt õdus ning koduselt jutukas;-)

    ReplyDelete