Monday, May 9

Barcelet


Hakkasin seda käevõru tegema ja kui pärlite liimimiseni jõudsin, mõtlesin, et oleks võinud teha step by step tutoriali... Seega õpetuse, kuidas sellist käevõru teha, postitan kunagi tulevikus. Nii etteruttavalt võib öelda, et kasutasin selleks plastmasspudelit, riiet, kuuma liimi, pärleid. Ümbertöötlemine mulle meeldib!

Oii, kui nämm kohv!!

2 comments:

  1. Olen ka mingil määral käsitöö tegija, eriti ehete... Tekib küsimus, kas see "kuum liim" jääb ka püsima, sest minu kogemuste põhjal see seda veel teinud pole. Aga äkki sul on mingi nipp?

    PS: See on väga ilus ;)

    ReplyDelete
  2. Hei, Karin! Aitäh Sulle!

    Mind veel kuum liim alt vedanud ei ole ja kasutan seda iga korraga aina rohkem. Kui mul mingi ese valmis on, siis sikutan ja sakutan seda, et lahtised kohad näha oleks ning liimin lahtised kohad üle.

    Prosside tagused olen teinud kuuma liimiga ja hoiavad väga hästi. Kannan ise tihti enda valmistatud prosse.

    Käevõrude pealt, tuleb tunnistada, et paar väiksemat pärli pudeneb vahel küll.

    Mul ei ole mingisugust nippi aga soovitan kasutada läbipaistvat tamiili ja õmmelda pärleid külge. Võtab rohkem aega aga siis on kindel, et jäävad püsima. Endale teen tihtipeale lihtsalt midagi kiiresti valmis ja kasutan kuuma liimi. Samas võin öelda, et see mul ikka väga asendamatu "asi" praegu :D

    Loodan, et said vastuse... :)

    ReplyDelete