Sunday, July 3

Ship DAY 4


Üldse mitte uudne pilt jälle. Ma ei teagi, kas üldse enam saan pildistada enda  kajutite numbreid, sest akud said tühjaks. Neljas päev ehk laupäev oli üsna rahulik. Täitsa tavaline tööpäev, ei olnud midagi erisugust. Ainult et õhtul jalad olid mul nii läbi. Kõige imelikum ongi see, et ei olnud raske tööpäev, aga jalad vedasid alt. Ikka hull koormus on 10 tundi jalgadel olla. Ah, mis ma ikka vingun.  Tegelikult ei ole üldse mitte midagi hullu, väga lahe on siin. Teebki figuurile head. :D Neli päeva tööd tehtud, täpselt sama palju on veel ees!

Käisime korraks Atsiga laevalt maas ka. Ene (õpetab meile kutseõppetunnis kaubandust, kõige lahedam on ta mhhm) tõi meile praktikapäevikud. Kõndisin talle vastu D terminali juurest, päris pika maa kõndisim maha. Vahepeal jooksin tükk aega, sest esiteks pidime laevale tagasi minema ja teiseks tööle jõudma ja kolmandaks, ruttu lõunat sööma. Lahe, nägime Villut ka. Tal läheb ka õnneks hästi ning tundus rahul olevat. Tema on Victoria peal, sõidab Rootsi. Madis on Stari peal, sõidab ka Soome liini, nagu meie. Star sõidab ainult kiiremini ning tihedamini. Madis peaks saama täna koju (ta läks päev varem kui meie) aga ta teeb 17 tundi päevas. 17 tundi... Juu koduigatsus on siis nii suur. :D Ei, väga tubliiii.

Meil peaks kolmapäeval kõik olema. 80 tundi saab siis täis. Koju saame minna alles neljapäeval. Ma veel täpselt ei tea, kas lähen neljapäeval koju, võib-olla läheme Tõnu, Katu ja Aivoga otse õllesummerile. 
Veel selline asi, et.... LIISI, PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS! Mul on nii kahju, et ma peaaegu IGA tema sünnipäev, 3. juuli, olen kusagil ära. Nii mitu aastat järjest juba.

Vaatan tantsu- ja laulupeo rongkäiku telekast. Tahaks nii väga seal jälle olla.... Sellise pool rõõmu, pool kurbusega vaatan seda. Rõõmuga, sest nad kõik on seal nii lahedad, laulupidu on nii võimas värk juu.. Kurb on see, et ma ise ei saa seal olla, laulda või tantsida... Sel aastal ma ei käinud enam tantsimas ega laulmas, sest teadsin, et suvel on praktika ja kindlasti ajad kattuvad. Ei saa lihtsalt ennast kümneks tükiks rebida. Ma olen seda nii palju teinud, väga lahedaid kogemusi olen saanud, aga nüüd tahan palju vabamat võtta. Paljud saavad kindlasti aru, mida ma mõtlen. Rahvatantsu ma ka ei läinud sel aastal autokooli päras. Pidin tagasi minema, a läks liiga kiireks õppeaasta lõpus. Kuigi mulle nii nii meeldis rahvatants. Ma olin nii õnnelik, kõik kogetud oli nii lahe, seltskond oli meil alati super. Võib-olla lähen sügisel uuesti, tahaksin minna, aga eks näis.

Nüüd läks küll jutt väga teistsuguseks. Ei olnud üldse "laevajutt" enam, hiiihiih. Mina lähen nüüd vist lõunale ja pärast seda hakkab rutiinne tööpäev. Hästi ilusat päeva teile kõigile, andke mulle  palun kuidagilt teada, kas teile meeldivad need laevapostitused, kas peaksin nendega jätkama?  ja nautige suve ning päikest!!! :)

1 comment:

  1. Tsau! Nii huvitav on lugeda ,pea vastu Sannuke:)!

    Piret

    ReplyDelete