Wednesday, July 20

Something simple, something cheap


Leidsin teise ringi riiete seast endale kaks eset, mida tahtsin ümber teha. Seelik ja pluus olid sama suured, kui kümme mind. Selles suhtes, et sain jälle odava hinna eest midagi lahedat. Kui kodus õmblusmasin olemas - why not? :)

ENNE
Julmalt maha! :D
PÄRAST

Lõikasin suurema osa seelikust maha, õmblesin külgedelt väiksemaks, taskute juurde natuke pitsi. Ma arvan, et peaksin alt veel veidikene kitsamaks lõikama. Siis oleks super! Tahtsin sellest teha seelikut, mida saab kanda pihal, mitte puusadel. Selle hind oli 1.20 eur.

ENNE
PÄRAST

Võib-olla ei ole pildilt märgata erilist vahet. Tegelikult ma uppusin sellesse. Tegin endale ainult parajaks, mitte midagi juurde ei lisanud. Hmm, tegelikult õlgade juurest krookisin nats. Selle hind oli kaa 1.20 eur.


Põhimõtteliselt nii möödus minu tänane päev. Homme saan veel kodus niisama lebotada ja reede õhtul või laupäeva varahommikul lähen tööle. Läheme voorimehe pubiga Jõgevale kaheks päevaks, motokrossile. Müün seal sööki ja jooki. Järgmisel nädalal olen Jõgeval neli päeva, seal toimub Jõgevatreff või midagi sellist? Sinna samuti voorimehe pubiga. 

XOXO

4 comments:

  1. Kas õigem poleks Jõgeval? :D

    ReplyDelete
  2. Tänan, et sa ainult vigade pärast kommenteerid. :)

    ReplyDelete
  3. Tegelikult on Jõgevale, mitte Jõgevasse. I know, ma elan seal :):)

    Aga suurepärane blogi! :)

    ReplyDelete
  4. Ma tean ju ise ka, näpukaid ikka juhtub. :D

    Aitäh!

    ReplyDelete