Monday, September 5

http://www.wholesale-dress.net/


Tere-tereee taas! Mõtlesin, et tulen tagasi selle Hiinast tellitud asjade teema juurde, sest mulle on nii mitu inimest juba facebooki kirjutanud, päriselus ja kommentaarides küsinud. Kirjutan siis kõigest - rahulolust, postikulust, kvaliteedist. Kuna ma ise ka kauplen buduaaris, siis vaatan seal tihti ringi ja see wholesale-dress´i aadress on juba varemgi silma jäänud. Leidsingi sellise kasutaja, kes küsis täiesti normaalset hinda tellimise eest.

Mina tellisin selliselt buduaari kasutajalt nagu Katsie. Tema on nö see vahendaja, kes teeb tellimuse sellelt lehelt. Mina ütlen talle vaid nende toodete koodi ja tema omakorda ütleb mulle lõpphinna ning vaatab, kas laos on ese kohapeal olemas või on otsas.

Minu jakk, nagu eelnevalt mainisin, läks maksma 12,21 eurot. Selle hinna sees on nii postikulu Hiinast, kasutaja nö "vahelttasu" + eseme hind. Mäletan, et niisama, huvi pärast, küsisin ühelt teiselt naisterahvalt, palju tuleks tema lõpphind ja tema soovis saada 29 eurot selle jaki eest. Uskumatu, kui suur vahe ju! Loomulikult tellisin ma Katsie käest, sest lisaks odavale kaubale oli tegemist väga meeldiva müüjaga. Kui jakist rääkida, siis mulle väga meeldib see! Värv on ilus ja istub mõnusalt seljas! Mul pole tehtud sellest jakist küll tagantpoolt pilti (tagant on eriti armas, selline volangidega ja kergest, läbipaistvast, õhulisest materjalist), aga panen siia selle lingi, kus on tehtud mitu erinevat pilti - http://www.wholesale-dress.net/elegant-slim-button-embellished-coat-blue-g1363493.html 

See jakk on omapärane ja ma pole sellist varem teistel näinud ning kuna ma olen täielik jakkide fänn, siis no milles küsimus? Nii hea hinnaga ilus jakike. Miks mitte? :) Jakk on päriselus sarnane pildiga, täpselt samasugune, ainult nööbid on kuldsed, sellel kodulehel tunduvad mulle nagu hõbedased. Vaatasin hoolikalt suuruseid ja seepärast sattus ka õige suurus. aaa... ainult jaki nööbid õmblesin korralikumalt kinni, sest üks nööp kukkus ära. Kuid ma olen varemgi poest ostetud asjadel nööbid igaks juhuks üle õmmelnud. Kokku läks ootamisele ca kolm nädalat, natukene vähem vist isegi, post tuli mulle otse koju. Ei olnud mingisugust Eestisisest postikulu. :) 


Lisaks tellisin sellised papud ka. Tahtsin tellida veel ühed nahkkindad + valge pitsist vesti, kuid need olid kahjuks laost otsas. Jalanõude hind oli 11,92 eurot (täpselt samuti koos postikuludega jne, nagu enne seletasin). Nunnud on. Täpselt parajad. No ilmselt ikka sellepärast, et mõõtsin kodus vanade papude sisetalla ära ja selle järgi tellisin ka need. Materjal oleks justkui sametist ja kaunistatud on erinevate kivikeste ja kristallidega. Ka tulid täpselt samasugused, nagu pildil olid. Ainult et need kivikesed juba kukuvad. Minu puhul on muidugi see, et ma ei oska kunagi kõndida ning löön ära ennast igale poole ja jalanõud mul lihtsalt ei püsi kaua. :D Vot nii!


Rohkem ma ei oskagi vist midagi lisada, ütlesin vist tähtsamad asjad ära. Jep, ma olen rahul, tellin kunagi veel ja soovitan teistelgi tellida, ainult et ei tohi pettuda, kui saad teistsuguse kauba, kui pildil. Mina ka suhteliselt riskisin. Paljud on saanud töiesti teistsuguse kauba, muidugi see ei sõltu enam müüjast, sest tema on ainult vahendaja.

Aga ma kirjutan mõned tähtsamad punktid välja, mida peaks enne tellimist silmas pidama:
  • Kindlasti jälgima eriti hoolikalt suuruseid. Meie mõistes S/M/L/XL ei pruugi Hiina numbritega teps mitte sobida. Pigem võtta kodus olevalt hästi istuvalt pluusilt või pükstelt mõõdud ja võrrelda tabelis olevaga. Seal on ilusti tabel välja toodud.
  • Enne vahendaja käest tellimist uuri ikka, kes pakub odavalt, st ei võta nii palju "vahelt".
  • Loe enne tellimuse esitamist kasutaja profiilile kirjutatud iseloomustusi või kuulutuse alla jäetud kommentaare. Siis oled ise kindel, et kaup tuleb ikka kohale ka!
  • Küsi lisainformatsiooni julgelt ja küsi müüjalt, kuidas enamus kliente rahule on jäänud.
  • Peab olema kannatlik. Ma ise vaatasin kogu aeg kalendrit ja mõtlesin, et kas asju ei tulegi. Samas ootasin alles esimest nädalat. :D

Ehhh... olin kindel, et nüüd tuleb palju punkte, millest kirjutada, aga noo... Rohkem ei tule midagi pähe. Nii suss olen juba koolist. :D Kohe hakkan TANKLA ajalehe kava edasi tegema, mis eile poolikuks jäi. Ma olen nii excited, et Siiri jälle minu abi vajas, sest see on nii lahe töö ja mulle väga meeldib!

aa... mõtlesin, et ma ei olegi TANKLA ajalehe koosolekust rääkinud. Laupäeval saime kell 10 hommikul Valgas kokku, et koosolek teha. Esialgu plaanisime artikleid kirjutama hakata. Lõpuks otsustasime ajalehe maketi koostama hakata. Päris põnev oli seda kõik koos teha, sest viimase lehe maketi panime koos Siiriga kokku ja siis oli see mulle ikka päris uus asi, pidin ka tähemärgid määrama, aga ka see oli täiesti uus asi mulle. Sel korral oli mõnus, kõik tegid ettepanekuid, kõik koos tegime. Mulle vahel küll tundus, et laupäev ei ole ikka minu päev töö tegemiseks, sest mõtted olid ikka nii laupäevase peal. Puhkepäev ju. :D Lõpuks olimegi 10.00-17.00ni umbes Sebra kontoris, tegime tööd. :) Jeeei. :)

Kaks nädalavahetust järjest saame veel kokku, kirjutame ja toetame üksteist artiklite suhtes + kolmandal nädalavahetusel (kolmandal laupäeval 17. sept), teeme liikmetega väikese fotosessiooni ajalehe jaoks.

Pärast koosolekut läksin hästi ruttu poest läbi, sest pidin minema Katukese sünnipäevale. Ostsin talle raamatu "Hingele pai", mida olen kogu aeg ise vaatamas käinud, aga pole raatsinud ära osta. Nüüd ikka raatsisin Katu jaoks! Mõtlesin, et Katul on kindlasti seda mõnus külmal sügisõhtul lugeda. Ta ütles ise ka, et ta paneb soojad sokid jalga, keedab teed ja hakkab lugema! Lisaks meisterdasin prossi, jälle nii kahju, et pilti ei jõudnud teha. :D Meil oli mõnus sünnipäevaõhtu!

MAKETT

Kõige mõnusamat ja päiksepaistelisemat päeva lõppu kõigile!

6 comments:

  1. Ma ise ka tegin 5 asja tellimuse Wholesaledressist, kuigi küll kasutaja Ljubovi käest, kellelt tol hetkel sain odavama pakkumise, kuna tegi suure ühistellimuse.

    Ma ikka pabistan, et mis sealt küll tuleb, kuigi numbreid vaatasin õigesti jne:) Kui minu pakk käes, teen samuti blogisse sissekande ja kui asjad sobivad, tellin veel mitu mitu mitu asja :D

    ReplyDelete
  2. Heii... Väga lahe! Kusjuures, ma rääkisingi Ljubovist, tema tegi pakkumise 29 eurot, aga ehk tõesti tegi suure tellimuse pealt odavamalt. ;)

    Ootan siis sissekannet! ;)

    ReplyDelete
  3. Kas sa selle Katsie minit linki vms saaksid siia panna palun?

    ReplyDelete
  4. Siin: http://buduaar.ee/User/profile/36010 :)

    ReplyDelete
  5. Vau millised juuksed! Väga ilusad :)

    ReplyDelete