Thursday, September 1

Kõik on uus... septembrikuus


Jaaa! Värvisin juuksed ära ja lõikasin tuka ette! Lõpuks ometi. See värv ei ole must, kuigi pildilt võib tunduda, tegelikult on see midagi shokolaadivärvi poole... või midagi sarnast. :) Tuka ettelõikamise plaan oli mul ammu, värvimise kasuks otsustasin viimasel hetkel. Vaatasin vanu pilte ja kogu aeg sama ja sama ja sama... Ma just tihti ei mässa enda juustega (ei tee lokke ja muud sarnast, harva) ning seetõttu hakkas mul nagu igav. Tahtsin näha midagi uut. Pealegi mu sõbranna ka utsitas tagant, et võiksid ikka värvida. Ma arvan, et ma ei oleks värvinud, kui Ketu poleks öelnud, et värvi ikka, ta andis mulle nagu mingisuguse julguse, täänkss. :)

Muidugi olin ma alguses skeptiline, kas hakkan juukseid värvima, sest eelmisel kevadel ma lasin enda juukseid värvida ja ma ei jäänud väga rahule (Kaili tegi head tööd nagu alati, aga ma ei harjunud lihtsalt ära), tahtsin kohe heledaks tagasi minna. Sellepärast rääkisingi Kailile (juuksurile), et tahaks natuke teistsugust tooni, kui mul oli. Praegu ma olen küll rahul, mulle meeldib vaheldus, tukk on mul korduvalt olnud, nüüd sellist kaks pisikest muutust.

Täna oli siis esimene september ja ühtlasi minu viimane esimene koolipäev Tsirguliina Keskkoolis. Viisime pisikesed ilusti aktusel sisse. Käekõrval kaks pisikest ja imearmast tüdrukut, jalutasime õhupallidega enda kohtade juurde. Nii naljakas ja armas - ma mäletan ise, kui olin nii uhke, kui üks suur poiss mind esimesse klassi viis. Olen kindel, et väiksena punastasin pärast tihti, kui too noormees minust mööda jalutas, hihhhihii... kahjuks ma aga enam ei mäleta, kes ta oli, võib-olla kui piltide pealt vaatama hakata, siis tuleb meelde.

Sellest aastast loodan ma vaid, et lõpetame ikka kõik koos ja suudan ennast eksamilainele paremini lülitada, kui eelmine aasta. Geograafia eksam ei läinud mul hästi, aga direktor ütles täna aktusel midagi, mis mulle kõrvu kõlama jäi ja ta ütles midagi sellist, et vahel õnnestuvad ühed eksamid paremini kui teised, eks mängivad kõige rohkem rolli teadmised, aga tähtsat rolli mängib ka vedamine, juhus, olukord ja aeg. Midagi sellist... Kui ma läksin enda geograafia eksamit tegema, siis enne seda oli mul tüli, olin stressis eksami pärast ja samal ajal mõtlesin kuni lehe kättesaamiseni sellele tülile. Ma suht sisendasin endale, et nagunii mul läheb nüüd halvasti, sest ma mõtlen kogu aeg millelegi muule. Muidugi ma ei saa nüüd kõike ajada "mingisuguse tuju peale". Varemgi ei uskunud näiteks seda, et kuidas saab mingisugune emotsioon segada eksami tegemist, sa ju lihtsalt istud ja kirjutad täpselt seda, mida oled õppinud ja mida su pea jagab. Vabandust väga, aga ma arvan, et mu pea jagab ikka rohkem, kui need punktid, mida ma sain. Jälle läksin nii isiklikuks ning nii sügavale selle teemaga... aga jah... siin ma väljendangi enda tegutsemisi ja emotsioone ning loodan, et see on teistelegi vähemalt kuidagigi abiks... okei, let it be.

Tellisin selle jaki ja veel ühed papud selliselt Hiina lehelt nagu: http://www.wholesale-dress.net/  Hinnad olid päris head, jakk maksis umbes 12euro kanti ja papud olid ka midagi sellist. Ootasin umbes kolm nädalat ja sain asjad kätte, olen rahul. Jakk võib-olla on natukene kitsas, et võiks suurem olla, aga jälgisin ikka suuruseid ka, sest sellel lehel on väga kerge eksida. Ei saa vaadata lihtsat suuruseid S,M,L jne, peab jälgima ikka cm-id ka.

Tegin pisikestele kaardid, aga unustasin pealmisest poolest pilti teha. Nii kahju, sest need olid nii nunnud. Tüdrukutel oli pealmine pool tehtud cupcake-pink-scrapbooking paberiga, mis nägi nii nunnnnuu välja :)..

8 comments:

  1. Minu arust hele sobis paremini, kuid praegune ilmselt harjumise asi :) Kust selliseid retuuse leiab? :)

    ReplyDelete
  2. Sul on ikka super kenad juuksed ja see värv sobib sulle väga hästi.

    Ma ei tea, kas sa ehk oled sellest kunagi postituse teinud, aga mind väga huvitaks, kuidas sa oma juuksed nii ilusad hoiad :)

    ReplyDelete
  3. uus juuksevärv ja tukk sobivad nii hästi!

    ReplyDelete
  4. Edu ja rõõmu uueks õppeaastaks. Sul läheb kindlasti kõik hästi, ka eksamid. Kunagi hiljem naerad, et asjata pabistasid.

    Minu jaoks jääb vist igaveseks saladuseks, miks piltilusad tüdrukud ennast veel ilusamaks tahavad teha, kui nad juba ongi väga ilusad.

    :-)

    ReplyDelete
  5. Leidsin juhuslikult su blogi, väga siiralt ja armsalt kirjutad. Ja juuksed on sul tõesti ilusad ja nii nii pikad! :)

    Edu viimasel kooliaastal!

    ReplyDelete
  6. To anonymous 1 - Need retuusid on pärit Sixtinast :)

    Kaisa - lisasin uues postituses ka aadressi.

    Mari - aitäh! Ja veel kord aitäh hea mõtte eest, ei ole veel teinud, aga andsid mõtte! :)

    P;* ja Paabulin - oii, aitäh!!!

    Tiiu - suured tänud ilusate soovide eest!

    Eliise - mul oli nii mõnus seda kommentaari lugeda, aitäh :)

    ReplyDelete