Saturday, October 29

My life is my creation, part 2


Eile tuli selline mõnus tuhin peale, et meisterdada midagi. Ehete tegemisega pole ma ka ammu tegelenud, täpselt samamoodi, nagu blogigagi. Ja sellest on mul absoluutselt-siiralt-äärmiselt kahju.

Hommikul olid käed isegi voolimisest valusad. Kui mu armsad roosid ahjust tulid, hakkasin olenemata sellest, et kell oli 00.00, neid sõrmusteks vorpima. Nii, kui viimase sõrmuse ära jõudsin liimida, lõi pauhhh, kogu tuba pimedaks. Suht creepy oli olla. It really-really was. Siis avastasime issiga, et midagi lõi lühisesse. Üllatus-üllatus, minu liimipüstol. Pärast seda avastust sai kõik korda, sest võtsin liimipüstoli pistikust välja ja elekter "tuli tagasi." Selle püstoliga on nüüd kutupiilu, aga õnneks on mul kaks tükki veel.

Kui ma soovitaksin teile hetkel mingisugust seriaali, siis see oleks... Pretty little liars. See on tüüpiline noorte seriaal, aga see on nii tohutult põnev. Põhimõtteliselt räägib see tüdrukute kambast, kus viies nö liige tapeti. Neli sõbrannat hakkavad pärast tema surma saama tundmatult inimeselt sõnumeid, see võõras on kogu aeg nende ümber ja teeb neile halba, jälitab neid, jätab õhku mitmeid küsimusi ja loomulikult - ta ei paljasta end. Nende tüdrukute südamed pole ka just puhtad, sest tänu sellele viiendale sõbrannale on õnnetuse läbi üks tüdruk pime. Just sellepärast ei saa nad minna politseisse ja öelda, et keegi ähvardab neid - siis tulevad ka nende räpased saladused välja. Tehtud vigade pärast peavadki nad kõike salajas hoidma ning kannatama.

See nende tapetud sõbranna oli üldse õel ja kuri teiste vastu, ka enda lähedaste vastu. Ta oli tüdruk, kellele meeldis mänge mängida. Tähendab, ükskõik kellel oli motiiv olemas, et teda enda elust kõrvaldada. For sure tahavad tüdrukud teada saada, kes oli mõrvar ja neid inimesi, kes võivad sellega seotud olla, tuleb kogu aeg juurde. Püüan mis ma püüan arvata, ise ka ära ei arva. Kogu aeg tuleb mingisuguseid üllatusi või mõtled, et aaa, deeem, jaaa, nii võib ju olla. Tahaks sellest seriaalist veel nii palju rääkida - siis ma jääksingi rääkima. Ma soovitan ise vaadata.
Päris hea rating on sel, kas mitte 8.1 või midagi sellist. Tegelikult ma seda ratingut eriti ei vaata, sest Private practicel ei ole see just teab mis kõrge, aga mulle ikkagi nii hirmsasti meeldib see. 
Ma vaatasin tihti Pretty little liarsit mingi 5-7 osa päevas. Sõltuvus tekkis. Sellel on ainult kaks seasonit väljas ja teine season ei ole veel lõplikult väljas. Nüüd said need vaadatud ja on selline tunne, et ei olekski enam midagi vaadata. Õnneks tulevad järjest Private practice osad välja + avastan uusi ja uusi seriaale. Üritan Gossip girli ka vaatama hakata, aga kui ükspäev esimese osa lahti võtsin, siis kogu selle aja jooksul mõtlesin, et deem... mis Pretty little liarsi osades küll edasi juhtub... ja nii viiski tee mind jälle Pretty little liarsini. Hemhh!:D

Ahjusoojad

Nüüd kõik tehtu detailsemalt. Ma pole ammu buduaariga kaa tegelenud (oh jah - nii palju on neid asju, millega ma tegelenud ei ole). Ma ei tea ise ka miks. Ei saa ju olla, et kool röövib nii metsikult aja. Täna, kui lugesin Anne&Stiili, olin ka nii lõpmata õnnelik. Oh kuidas ma armastan peatoimetajate juhtkirju (eriti veel Anne&Stiil) ja artiklite lugemist.

But yeap, kõik tehtu läheb enamasti müügiks või ON müügis.


 Öökull on tarkuse sümbol ;-)
Homme hakkame Tahevas tegema selliseid kolmerealisi käevõrusid ;-)

Juba on 143 followeri - hiphiphiphurreii. Kui 150 saab täis, nagu lubasin, teen Giveaway. Pean veel välja nuputama, mida ma kingin.. Kas teen midagi enda ehetest?

Mida kiiremini 150 followeri täitub, seda kiiremini tuleb ka Giveaway! ;-) So hurry up!

xx


7 comments:

  1. Tsau Sandra! Paljuga sa neid ehteid müüd ka ?:)

    ReplyDelete
  2. Ma pole küll eriline lilleinimene... aga nendele roosidele on küll raske vastu panna. Need on tõesti ILUSAD!!! Väga ilusaid asju oskad teha! Edu sulle ka edaspidi :)

    ReplyDelete
  3. Saaksid sa kuskile postitada ka oma buduaari aadressi ? :)

    ReplyDelete
  4. Tõsiselt ilusad sõrmused, väga meeldivad :)

    ReplyDelete
  5. Kerli - hinnaga alaets 4€ :-)

    Karin - ohoo, hea meel kuulda. Aitäh Sulle ilusate sõnade eest, need innustavad! :-)

    Anonymous 1 - Sandr3ll3 on kasutaja

    Anonymous 2 - ma tänan, tänan, tänan - kniks!

    ReplyDelete
  6. Väga ilusad ja erilised ehted! Ja kiidan väga hea kvaliteediga piltide eest, nende vaatamine on lausa nauding. Teen ise ka ehteid ja pean blogi - http://korvahark.blogspot.ee

    Päikest ja jõudu tegemistes! :)

    Paula

    ReplyDelete
  7. Hei, Paula. Ma tänan! Väga inspireeriv blogi, aitäh jagamast, olen nüüd jälgija ka! :-)

    Soojust sullegi! :-)

    ReplyDelete