Monday, December 5

I have no ideas right now :-)


Istun praegu siin sellise näoga, nagu see, teate küll, see, prillidega smile... Täna juba 5. detsember ja ma pole postitanud! Ooops! Minu puhul on eesmärgid olulised, sest siis ma püüdlen ka nende poole. Muuseas-muuseas detsembrikuuks ei seadnud endale eesmägiks jõuluaja ja reisi tõttu iga päev blogida (sest kindlasti ei saa ma iga päev netis olla), siis jah. Jäid unarusse need esimesed viis detsembrikuu esimesed päevad kah. :-)

Reedel käisime Teeviidal. Täitsa huvitav oli (heh, mis arvustus see selline siis on "huvitav"). See on see, et kui küsid kellegi käest, kuidas eile sünnipäevapidu möödus, vastatakse "hästi", siis tead, et ega pikemat juttu sealt enam ei tule. :-D

Anyhow, Teeviit avas mu silmad päris mitmel moel, mõtlen nüüd kindlasti kastist välja (I mean about future studies). Kindlasti tahaksin minna ka kevadel toimuvale Intellektikale, sest Teeviida messi käisime suhteliselt kiiresti läbi. Oleksin rohkem juttu tahtnud ajada erinevates boksides. Järgmine kord tuleb lihtsalt rohkem seltskonnaga aega varuda ja mitte nii kiirustada. TÜ juurde läksin ajakirjanduse kohta küsimusi küsima, aga nad ei vastanud mulle midagi sellist, mida ma juba ei teaks.. :-)

Muidugi muutusin natuke kurvaks, et ei saanud Teeviidalt seda, mida otsima läksin. TÜ tudengid, kellega rääkisin (kes infovoldikuid jagasid) olid õigusteaduse tudengid - loomulikult ei osanud nad mulle midagi muud rääkida peale sisseastumistingimustest ja lahtiste uste päevadest. Nooh, see selleks.. :-)

Laupäev, nagu ikka - Tankla ajalehe koosolekul, mis venis pääääris pikaks. 10-17.35ni whhooopppp!!

Tegime Teeviidal kohapeal kalendri
 Üks lahedamaid leide Teeviidal

1 comment:

  1. mida sa tü ajakirjanduse kohta teada tahaksid? olen vilistlane. ma pole küll tegev ajakirjanduse valdkonnas vaid pigem selles teises :) .

    ReplyDelete