Sunday, September 30

Hästi värske, verivärske noorteleht Tankla!


Panen enne magamajäämist uue Valgamaa noortelehe Tankla lingi, siis saavad kõik huvilised juba hommikul seda uudistama hakata. Mina ise sukeldun sellesse homme, kui sõidan bussiga Tallinna poole.

Kui te tahate lugeda Kristiina põnevast hobist (millest eelmises postituses paari sõnaga kirjutasin) või minu ülikoolielust, otsige need artiklid üles SIIT!

Küüned inspireeritud Grete videost:

 

VEEL TANKLA NOORTELEHE UUES NUMBRIS:

Koos värviliste puulehtedega jõuab teieni nüüd ka uus sügiskuu Tankla leht. Vaatamata muudatustele toimetuses, on leht ikka sama huvitav ja igaüks leiab omale midagi põnevat lugemist.
 
Fookuses on nii sport kui ka uue õppeaasta puhul koolielu. Lehest leiate juttu käsipallist, discgolfist ja erinevatest spordivõistluste tulemustest. Samuti saate lugeda Valga põhikoolist, Audentese spordigümnaasiumist ja ka põnevast Tõrva õpetajast.

Leheküljelt 1 ja 5 saate lugeda käsipallist ning Andrei ja Andrisest, kes on Valga noored ning nüüd jätkavad oma sportlaskarjääri ja õpinguid Tallinnas.

Seekordses arvamusrubriigis räägitakse rahvaspordist ning selle mõjust. Täpsemalt loe juba leheküljelt 2.

Uudiste alt leiate mitmeid artikleid, kus kirjutatakse muudatustest. Sangaste valla avatud noortekeskus sai omale uue noorsootöötaja ning Noorsootöökeskus Tankla valis omale uue juhatuse. Kellega on tegu, seda loe juba lehest.

Valgamaa sai septembris 92 aasta vanuseks. Tankla tegi selle auks korraldatud mängudest reportaaži. Sünnipäevast saate ülevaate leheküljelt 4, kus on nii juttu kui ka pilte.

Meediasilm tutvustab Tankla lehe toimetuse erinevaid töökohustusi ning ametiomanikke. Veel saate lugeda mida kujutab endast Tankla TV ja kuidas sellega liituda saab.

Leheküljelt 9 leiate artikli Siiri Põldsaarest, kus on juttu tema erinevatest ametitest ning tulevikuplaanidest. Samuti Persooni all on ka juttu Kristiina Erstost, kes on motokrossi maailmas kui kala vees.

Et teil päris igav ei oleks ning saaksite ka natuke nuputada, on viimasel leheküljel väike täherägastik. Kuid kuna Tankla ei saa üle ega ümber sügisest, siis tulebki leida rägastikust erinevaid köögivilju. Lisaks näete ka väikest ülevaadet Valgamaa noorte suvekoolist.

Küsi noortelehte Tankla kõigist hästi varustatud koolidest, noortekeskustest, noorteorganisatsioonidest ja bussijaamadest!
 

3 comments:

  1. mind on alati huvitanud, kust sai see leht oma nime "tankla"? kas sellel on ka mingi seos millegagi vms? huvitav! :D

    ReplyDelete
  2. Minul seostub sellega esimese asjana mõte tanklast, kus sa tangid ennast täis häid mõtteid ning inspiratsiooni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpselt, Liina! Kristiina sai vist nüüd vastuse! :)

      Delete