Sunday, September 30

Sünnipäeva(de) postitus


See pole just sisukas postitus, aga mul tuli meelde, et olen teinud natuke pilte kaartidest, mida hiljuti meisterdanud olen. Kaks nädalavahetust on mu perekondadel olnud toredad tähistamised ja näpistasin aega, et lähedastele midagi meeldejäävat teha... ja siis avastasin, et nii minu skillid ning varud on kuidagilt igavaks läinud. Pean seda lähiajal muutma!

All on kaks pilti "Kadri ilupurgist". Tahtsime Tõnu õele midagi vahvat sünnipäevaks teha ja alguses mõtlesime teha korvikese, kus on sees mõned nahahooldusvahendid ja muud iluasjakesed. :) Et aeg oli hiline ja Selver oli meie ainuke lootus, polnud seal ühtegi normaalset korvi. Leidsime ägeda kolmeliitrise purgi ja mõtlesime, et palju ägedam oleks kõik asjad sinna panna. Purk paistab läbi ja mahutab ka rohkem. Arvan, et see on hea kingiidee, Kadri oli vägaväga suprised ja rõõmus! :)

Nii! Uuel nädalal peaks ilmuma Tankla leht. Kirjutasin enda ülikoolielust ja persoonika Kristiinaga. Kes on Kristiina Erstoga tuttavad (nii mõnigi mu blogilogeja, vist), võin etteruttavalt öelda, et kirjutasin pikemalt sellest, kuidas ta alustas motokrossiga ja kuidas ta end seal maailmas tunneb. Olen nii kindel, et kes pole temalt ise jõudnud tema hobi kohta küsida, saavad mitmele küsimusele vastuse. Niiet kindlasti lugege pikemalt uuest Tankla lehest!

Ootan juba uut lehte sellepärast, et peale artiklite pole mul muud kokkupuudet ettevalmistusega olnud. Uni and personal life is so busy, you know. Ehk siis, tahan näha, mille vahvaga on nad hakkama saanud!


♥ 

4 comments:

  1. täänks! oli jälle, mida lugeda.

    btw, nägin Sinu Audit (loe: oodit) laupäeval Rõngu kandis kihutamas ja mu meelest koos Tõnuga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehee!
      Jaaaaa, me tulime (või läksime) Tartust/Tartusse. :D ... ja Sa ei püüdnudki lehvitada????

      Delete
  2. läksite! mina keerasin enne Rõngut asuvast parklast välja ja te kimasite liiga ootamatult ja kiiresti mööda, et ei jõudnud.

    hiljem üritasin teile järgi jõuda, aga liiga sattusin autorongi sisse.

    ReplyDelete