Friday, October 26

26.10


Veidi keeruline nädal seljataga  ja hetkel olen taaskord kodus. Mul hakkab nüüd reedeti vaba olema! Samas, kui varem algas loeng alles esmaspäeva õhtul, siis nüüd on loeng ka esmaspäeva hommikul. Mul said osad ained läbi ja uuest nädalast tulevad nende asemel uued.

Järgmisel neljapäeval olen Tallinnas Tankla omadega. Seoses meediareisiga külastame Äripäeva, Eesti Ekspressi, Cosmipolitani, Terevisiooni ja Sky Plussi. Kusjuures, kolme esimesega tegingi kokkulepped ise. Kindlasti tuleb vahva päev, mis annab ka minu erialale palju juurde!

Täna õhtul otsustasime Tõnuga ühte kohta lõõgastuma minna ja aja maha võtta. Sounds fair.

 Õhtusöök Tõnuga enne kojusõitu

10 comments:

  1. Loodetavasti ikka fair, mitte fear :)

    ReplyDelete
  2. Su juuksed tunduvad nii paksud ja terved olevat!
    Ja naudi vabu reedeid, nendega harjub ruttu ära ja siis tundubki normaalne, et nädalavahetus on 3 päeva :D

    ReplyDelete
  3. Sinu ja Tõnu valmistatud toidud näevad alati nii suurepärased välja! Sushi on ka üks minu lemmikumaid toite! Kahju, et Tartus selliseid valmis sushi-set'e eriti müügi pole, olen vist ainult Kaubamaja toidumaailmas näinud, aga sealne valik on kesine ja väike. Ja restorani pole alati võimalik minna :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mis Sa nüüd. :) aga kui Sa mõtlesid praeguseid pilte, siis nendel Tõnu kätt mängus polnud. :(

      Sushi on lihtsalt sõltuvust tekitav ja ma pean ennast kuidagilt peatama, sest muidu kulutan kõik oma raha sellele! :D

      Delete
  4. Kas Sa facebookis oma blogifännide sõbrakutseid ka vastu võtad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enamasti mitte, sest kui keegi võõras mind lisab, siis ma ei tea, kas ta on fänn või mitte. Olen püüdnud Facebooki kontol silma peal hoida ja võõraid mitte lisada/vastu võtta.

      Kui keegi mulle kirjutab või kirjutan ise võõrale, kes mind sõbraks soovib (kui tal tundub tuttav ikoon või nimi), siis lühikese suhtlemise järel olen pannud sõbralisti küll.

      Delete
  5. Liinale - Tokyo Sushibaar, kuskil Zavoodi lähedal on täitsa olemas ja sealt saab kaasa ka tellida. http://www.tokyosushibaar.ee/Futomakid/

    ReplyDelete